Úvod Dohady Bude Samsung Galaxy S IV využívať bezdotykové ovládanie gestami podobne ako Xperia...

Bude Samsung Galaxy S IV využívať bezdotykové ovládanie gestami podobne ako Xperia Sola?

4

Ak sa Vám páči technológia „floating touch“, s ktorou prišiel Sony v ich Xperia Sola, mali by ste si počkať na Samsung Galaxy S IV.

Kórejský web DDaily informuje o tom, že displej S4 bude podporovať ovládače maXTouch S od Atmelu, čo užívateľom umožní ovládať niektoré funkcie len s gestami, bez toho aby ste sa dotkli displeja.

gs4

S predošlých uniknutých informácií vieme, že Galaxy S IV by mal ponúknuť 5 palcový Super AMOLED Full HD displej, štvor-jadrový procesor Exynos Adonis, 2GB RAM, 12MPx alebo 13MPx fotoaparát, schopnosť bezdrôtového nabíjania a odnímateľný zadný kryt, spolu s baterkou.

Samsung možno nový Galaxy S IV predstaví už 15. marca, teda budúci mesiac. Zariadenie by sa v Európe malo začať predávať už v apríli.

Zatiaľ čo Galaxy S4 bude prvým 1080p smartphonom, ktorý Samsung začne vyrábať, HTC sa pripravuje na predstavenie svojho druhého zariadenia s FHD displejom. HTC M7 bude predstavený už 19. februára. LG, ďalší juho-kórejský výrobca taktiež predstavil 1080p smartphone pod názvom Optimus G Pro. Samozrejme nemôžeme zabudnúť ani na Sony, ktorý predstavil populárnu Xperia Z a Xperia ZL. Ktorý smartphone by ste si vybrali Vy?

Zdroj: DDaily via UnwiredView