Úvod Dohady Biely Nexus 4: Objavili sa prvé fotky, no dátum dostupnosti zatiaľ nie...

Biely Nexus 4: Objavili sa prvé fotky, no dátum dostupnosti zatiaľ nie je známy

0

Originálny Nexus 4 sa už pomaly ale isto začína vracať do vypredaného Google Play pre mnohé z krajín, ktoré podporujú nákup zariadení. Ak by ste si však chceli nájsť dôvod prečo sa oplatí počkať, jeden Vám celkom vkusne podhodíme pod nos. Na internete sa objavila biela verzia Nexus 4.

nexus4-biely

Nechcem byť staromódny, no podľa mňa by mala byť farba tým posledným faktorom, ktorý by pri rozhodovaní sa pre zariadenie mal akýmkoľvek spôsob ovplyvniť to, čo si vyberiem. Posledný rok ma však uistil, že veľa ľudí to berie úplne inak a tak Vám dnes píšem o farbe Nexusu, ktorá už nie je taká „nudná“.

Obrázok vyššie bol spozorovaný na Picasa a odfotený bol pomocou LG Optimus G. To by naznačovalo, že si ho pravdepodobne odfotil zamestnanec LG, no to nakoniec nie je tak dôležité ako to, kedy bude dostupný a či vôbec. Určite sa medzi nami nájdu aj takí, ktorí si budú myslieť, že obrázok bol upravený photoshopom, no odborníci z PhoneArena by s Vami nesúhlasili. Tvrdia, že ide o legitímnu fotku, ktorá nebola nijak upravená.

nexus4-biely-priblizenie

Či už existuje alebo nie sa dozvieme už čoskoro, keďže predpokladám, že to Google a LG nebudú brať na ľahkú váhu a bielu farbu ohlásia s veľkým štýlom.

Čo naň hovoríte? Páči sa Vám viac biela alebo čierna verzia? Neváhajte zahlasovať v našej ankete.

[poll id=“87″]

Zdroj: PhoneArena via AndroidAuthority