Úvod Novinky Samsung začne vyrábať zariadenia s LCD displejmi

Samsung začne vyrábať zariadenia s LCD displejmi [Dohady]

0

S veľkým úspechom prichádza aj veľká zodpovednosť a samozrejme aj veľký tlak zo všetkých strán, no hlavne od spotrebiteľov. Presne toto nastalo v centre Samsungu po ich najúspešnejšom roku v celej ich histórii mobilného segmentu.

Samsung i9300 Galaxy S III 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Nie len, že sa Samsung stal najúspešnejším výrobcom Android zariadení roku 2012, no dokonca sa mu podarilo, aj keď len na krátku chvíľu, predbehnúť iPhone od Apple.

Čo sa však stane teraz? Takmer nikto na svete nepodceňuje kórejskú silu Samsungu a naše očakávania z Galaxy S4 sú náležite vysoké. Dokáže to však Samsung alebo pohorí?

Situácia sa má tak, že momentálne to vyzerá, že by nás opäť mohol prekvapiť a bolo by to len dobre. Android komunita by sa rozrástla, všetci by sme boli spokojnejší. Včera sme Vám dali vedieť o tom, kedy by sme nový S4 mali očakávať, spolu s náhľadom na predpokladané špecifikácie.

Čo sa nám však nezdalo bola technológia displeja, ktorá mala byť podľa špecifikácie LCD namiesto AMOLED. Našťastie stále platí, že to bol len omyl.

Aby sme tento fakt úplne nezmietol zo stola, musím povedať, že Samsung v roku 2013 plánuje priniesť niekoľko zariadení s technológiou LCD, no jednať sa má o zariadenia slabej až strednej triedy. Tvrdí to „dôverný zdroj“, ktorý to prezradil dobre známemu serveru SamMobile.

Samozrejme, že čo povedal „zdroj“ nemusí a možno ani nebude pravda, no snívať môžeme aj naďalej. Predstavte si Galaxy S4 a Note 3 s fullHD AMOLED displejmi!

Zdroj: SamMobile via AndroidAuthority