Úvod Neprehliadnite vlavo Čo nesmie chýbať na párty? Predsa Android ľad!

Čo nesmie chýbať na párty? Predsa Android ľad!

0

Logo a symbol Androidu, zelený robot sa teší veľkej obľube v podobe rôznych suvenírov ako sú figúrky, kľúčenky, plyšové hračky ale aj funkčnejšie výtvory ako napríklad Bluetooth reproduktor alebo stolná lampa s touto podobizňou Android robota. Teraz sa na trhu objavila ďalšia, v týchto letných dňoch v celku šikovná pomôcka.

Forma na ľad dnes nechýba v žiadnej domácnosti a večierok alebo záhradnú grilovačku si už dnes bez ladu ani nevieme predstaviť. Pokiaľ chcete byť naozaj originálny a naznačiť svoju náklonnosť k „istému“ operačnému systému, možete si vyprodukovať ľadové kocky v tvare Android robota.

Výhodou je, že forma je vyrobená z pružného potravinárskeho silikónu, takže „vylupovanie“ kociek ľadu pôjde ľahko a okrem toho sa dá použiť aj s inými tekutinami ako s vodou. Vyrobiť sa tak dajú napríklad čokoládové figúrky, Android zmrzlina a podobné šmaky. Mimo iného je to určite dobrý nápad na darček. Cena a dostupnosť?

12 dolárov, čo je v prepočte cca 9,70 eur nie je naozaj veľa a produkt bude k dispozícii už v septembri na online shope entertainmentearth.com, ktorý ho dokáže dopraviť aj k nám na Slovensko. Problémom je ale cena poštovného, ktoré ďaleko prevyšuje cenu formy. Časom sa ale určite objavia aj výhodnejšie ponuky.

Boli by ste ochotný „investovať“ do takejto funkčnej srandy?

zdroj: phandroid.com