Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Olympijské hry v Londýne 2012

Tip na aplikáciu: Olympijské hry v Londýne 2012

0

Podujatie, kde sa stretne množstvo vrcholových športovcov sa blíži a určite si ho nenechajú ujsť zarytý športový fanúšikovia. Teraz môžete mať olympiádu a všetky výsledky a výkony športovcov vždy pri sebe prostredníctvom oficiálnej aplikácie London 2012 Results App.

V aplikácii na vás čakajú výsledky pre všetkých 36 športov a 21 športov na Paraolympiáde, pre ktoré si dokonca môžete nastaviť upozornenia pre konkrétnu krajinu. V aplikácii okrem iného nájdete:

  • Live zoznam- Sledujte najnovšie športové olympijské udalosti, ktoré v súčasnej dobe prebiehajú. Môžete zobraziť výsledky v reálnom čase a zdieľať ich s priateľmi, sledovať živé novinky, fotografie a komentáre z hier.
  • Kalendár-  Pozrite si deň za dňom, ktoré športové udalosti sa odohrávajú v olympijskom programe. Nastavte si pripomenutie na tú vašu alebo si vytvorte vlastný.
  • Šport- Môžete si pozrieť podrobnosti o jednotlivých športoch, všetky najnovšie výsledky, najnovšie správy, najnovšie fotografie a základné informácie vrátane futbalu, plávania a podobne.
  • Medaily- Celkový prehľad počtu udelených medailí, vo všetkých športoch podľa krajiny a  jednotlivcov.

 

Aplikácia s vami komunikuje len v angličtine ale určite je užitočná pre každého, kto sa aspoň trochu zaujíma o športové dianie. Stiahnuť si ju môžete z obchodu Google Play zadarmo.

[app]com.london2012.results[/app]