Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung predal v júni 6,5 milióna kusov modelu Galaxy S3!

Samsung predal v júni 6,5 milióna kusov modelu Galaxy S3!

2

Čísla predajnosti svedčia, že Samsung Galaxy S3 je určite najúspešnejší Android produkt všetkých čias a rovnaký názor zdieľajú aj analytické spoločnosti. Jedna z nich, JP Morgan o predajnom úspechu modelu informovala vo francúzskych novinách Les Echos.

Predchodca modelu Galaxy S3, model S2, dosiahol 10 miliónovú hranicu predajnosti za prvých 6 mesiacov a úplne pôvodný model Galaxy S sa za šesť mesiacov vyšplhal na polovičné číslo z predaja Galaxy S2, čiže 5 mil. Vlajková loď značky Samsung je tým pádom v rôznych odhadoch predurčená na predaj až 20-tich miliónov kusov v období prvých štyroch mesiacoch.

Za tento úspech model vďačí skvelej kombinácii nadupaného hardware-u a vynikajúco vyladeného software-u, dizajnu zariadenia a v neposlednom rade marketingu. Najlepšia je ale spätná väzba od zákazníkov a takmer každý spokojný majiteľ Galaxy S2 skôr či neskôr siahne  po tomto zariadení a presvedčí aj niekoho zo svojho okolia. Každopádne je už teraz jasné, že predstavenie nového modelu s označením S4 bude veľká očakávaná udalosť, ale na to si ešte počkáme.

Skôr je dôležité, aby si aj ostatný výrobcovia prešli rovnakou „školou“ ako Samsung, pretože aj keď sú smartfóny od Samsungu skvelé, nemusia vyhovovať každému a súťaživosť na trhu je len pozitívum pre koncových zákazníkov.

[androidauthority.com]