Úvod Aplikácie Aplikácia S Health pre Galaxy S3 zverejnená!

Aplikácia S Health pre Galaxy S3 zverejnená!

0

Spoločnosti Samsung a tvorcom modelu Galaxy S3 záleží na zdraví ich spokojných zákazníkov a šťastných majiteľov práve modelu Galaxy S3, pre ktorý je aplikácia S Health primárne určená. Tento nástroj dokáže analyzovať a hromadiť informácie o vašom zdraví.

Pomocou S Health môžete uchovávať údaje o krvnom tlaku, hmotnosti, hladine cukru v krvi, spotrebovaných kalóriach a mnoho ďalších. Napríklad informácie o spotrebovanom alkohole a cigaretách musíte zadať manuálne, ďalšie údaje ako je krvný tlak budú zaznamenávané automaticky pomocou kompatibilného príslušenstva. Výsledky sú zaznamenávané do grafickej podoby a slúžia ako akýsi „denník zdravia“. Zaujímavá je možnosť zdieľania zdravotného stavu na Facebook, Twitter alebo s rodinou a priateľmi, poprípade so svojim lekárom.

Aplikácia S Health je určená výhradne pre Samsung Galaxy S3  a stiahnuť si ju môžete zadarmo prostredníctvom Samsung Apps. Žiaľ aplikácia je k dispozícii iba v USA, Kórei, Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku, Taliansku a Španielsku. Ostatné krajiny budú postupne pridávané. Či bude aplikácia neskôr k dispozícii aj pre ostatné modely ako Galaxy S2 alebo Galaxy Note nie je známe. Verím však, že vývojári z XDA Developers sa posnažia a aplikáciu „hacknú“.

Myslíte si, že aplikácia bude mať využitie alebo je to len ďalšia software hračka?