Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung rozdá cez 4 milióny $ vývojárom

[Video] Samsung rozdá cez 4 milióny $ vývojárom

0

Aplikácie, aplikácie a ešte raz aplikácie. Tie robia z našich smartfónov a tabletov naozaj plnohodnotných a maximálne využiteľných asistentov. Samsung sa rozhodol spustiť globálnu súťaž pre vývojárov a autori najlepších aplikácii získajú štedrú odmenu.

Súťaž má názov Samsung Smart App Challenge 2012 a jej cieľom je zvýšiť počet kvalitných aplikácii pre zariadenia Galaxy Tab a Galaxy Note. Súťaž je rozdelená do dvoch kategórii, a to „Samsung Super Apps“ a najlepšia S Pen aplikácia. Samsung rozdá 4 080 000 dolárov medzi 80 vývojárov a rozhodujúci bude v prípade prvej kategórie „Samsung Super Apps“ počet stiahnutí danej aplikácie.

To znamená, že finančnú odmenu dostane prvých 30 najsťahovanejších hier a prvých 30 najsťahovanejších aplikácii. Čo sa týka druhej kategórie, bude určených 20 víťazov podľa rozhodnutia poroty, ktorá určí aplikácie, s ktorými sa najzaujímavejším a najvzrušujúcejším spôsobom používa dotykové pero, S Pen. Súťaž už prebieha a končí 30. septembra, a je to skvelá výzva pre všetkých vývojárskych géniov, ktorý môžu získať slušné peniaze a stať sa populárnym vo svete Androidu.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fbOlzqNPy_M[/youtube]

[androidauthority.com]