Úvod Novinky HTC prestane dodávať k smartfónom sluchátka Beats, no s integráciou audio softvéru...

HTC prestane dodávať k smartfónom sluchátka Beats, no s integráciou audio softvéru bude pokračovať

2

HTC odkúpila 51% zo spoločnosti Beats Electronics za 300 miliónov dolárov, aby priniesla niečo nové svojim užívateľom, prevažne ale len mladým, pretože si neviem predstaviť manažéra, ako pri svojej práci počúva gangsta rap cez kvalitné sluchátka od rappera Dr. Dre. No v budúcnosti by ste už nemali nájsť v krabici s HTC smartfónom žiadný hardvér od Beats, ale len logo a integrovaný softvér. 

Prečo? Podľa HTC nie sú sluchátka pri smartfónoch faktorom, ktorý rozhoduje o kúpe. Sluchátka majú ostať na samostatnom trhu, aby si ich zakúpil len ten, kto ich kvalitu naozaj využije. Medzi takých môžeme zaradiť mladšiu spotrebiteľskú triedu alebo ľudí, ktorí sa hudbou živia. Ostatné percentá zákazníkov nestoja o nejaký kus „haraburdy“, pretože sluchátka počas používania smartfónu ani nerozbalia. Integrovaný audio softvér pre podporu ovládania tlačidiel na kábli Beats headphones, pre rýchle a jednoduché ovládanie, zostáva stále v pláne spoločnosti HTC, a tým pádom nebude chýbať ani ozdoba v podobe červeného loga na zadnej strane smartfónov.

Podľa môjho názoru, by sa zišlo, keby je na trhu pár HTC smartfónov s Beats sluchátkami v krabici, ktoré budú špeciálne určene pre hudobných nadšencov. Určite by nezostali zaprášené v predajniach. Ich cena je samostatne u nás veľmi vysoká.

Zdroj: www.androidauthority.com