Úvod Aplikácie Rýchlejšie načítavanie a vylepšené funkcie. Nová verzia Chrome pre Android prichádza do...

Rýchlejšie načítavanie a vylepšené funkcie. Nová verzia Chrome pre Android prichádza do Google Play

0

Spoločnosť Google vo svojom oficiálnom blogu oznámila, že prehliadač Chrome pre Android vo verzii 56 je pripravený na uvoľnenie. Do obchodu Google Play sa dostane v priebehu budúceho týždňa. 

Prehliadač Chrome kraľuje počítačom aj mobilným zariadeniam. Prostredníctvom neho surfuje veľké množstvo používateľov a avizované novinky im určite padnú vhod.

V prvom rade je tu rýchlosť. Obnovenie stránky by malo prebehnúť o 28 percent rýchlejšie, a to pri menšej spotrebe energie a dát. Aktualizácia prehliadaču pridá nový priečinok. Cez neho sa rýchlejšie dostaneme do sekcie pre stiahnutý obsah. Stiahnuté súbory, ale aj stránky, ktoré sme si uložili pre offline čítanie, budeme mať viac poruke.

Chrome

Miernou zmenou prešiel panel vyhľadávania. K výsledkom vyhľadávania by sme sa mali dostať rýchlejšie. Ak si budeme chcieť napríklad uložiť nejakú stránku alebo článok pre čítanie v offline režime, postačí, ak na ňom podržíme prst. Dlhým stlačením aktivujeme možnosť uloženia.

Používateľský komfort prehliadača Chrome tak opäť stúpne a teraz už len stačí počkať na upozornenie o dostupnej aktualizácii.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome“]