Úvod Aplikácie Instapaper: Skvelá aplikácia pre čítanie článkov po novom s prémiovými funkciami zadarmo!

Instapaper: Skvelá aplikácia pre čítanie článkov po novom s prémiovými funkciami zadarmo!

0
© The Verge

Instapaper je určite veľmi dobrá a užitočná aplikácia, ktorá je odteraz ešte atraktívnejšia. Doteraz platené prémiové funkcie môžete používať po novom úplne zadarmo.

Instapaper primárne slúži na čítanie článkov v offline režime. Ak nájdete napríklad na sociálnej sieti článok, ktorý vás zaujal, no nemáte ho čas čítať, uložíte si ho do tejto aplikácie.

Neskôr sa k nemu môžete v appke Instapaper vrátiť a prečítať si ho aj v offline režime bez pripojenia na internet. To však nie je všetko. Instapaper upraví dizajn článku tak, aby sa pohodlne čítal a pripomínal klasické noviny.

Instapaper prešiel pred pár týždňami pod krídla nového vlastníka. Ním sa stala populárna sociálna sieť Pinterest. Od chvíle, kedy Instapaper prevzal Pinterest sa sním začali diať veci, ktoré sú viac ako pozitívne pre koncových používateľov.

instapaper

Všetky prémiové funkcie, za ktoré ste si museli normálne platiť na mesačnej báze, sú sprístupnené zadarmo. Aplikáciu sme prezreli od vrchu po spodok a nenašli sme žiadnu fintu. Bez obmedzení a zadarmo tak môžete čítať články bez reklám, používať full textové vyhľadávanie, uložiť si môžete neobmedzený počet poznámok a tak podobne.

instapaper

Aplikáciu Instapaper nájdete klasicky v obchode Google Play na stiahnutie bezplatne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instapaper.android“]