Úvod Novinky Vernee Apollo Lite s cenou pod stovku? Bleskový výpredaj začína už čoskoro

Vernee Apollo Lite s cenou pod stovku? Bleskový výpredaj začína už čoskoro

4
smartfón
Slastné zliepanie fólie

Vernee Apollo Lite je na trhu síce už nejaký ten piatok, no svojou výbavou a cenou ho výrobca pripravil priamo pre potreby európskych zákazníkov. Jeho cena sa po uvedení pohybovala niekde okolo sumy 200 eur.

Výrobca Vernee s odstupom času predstavil nový model smartfónu s označením Mars, ktorému logicky smerovala väčšina pozornosti. Obľúbený Apollo Lite tak zostal trochu v úzadí.

Jeho tvorcovia ho ale opäť posúva na výslnie, a to v rámci bleskového výpredaja, v ktorom ho budete môcť získať za cenu 99 dolárov, čiže približne 91 eur. Oproti pôvodnej cene tak ide o podstatný rozdiel. Ak ste nad smartfónom v minulosti uvažovali, no nerozhodli ste sa preň, onedlho bude najvyšší čas rozhodnutie zmeniť.

Predajná kampaň bude spustená 31. októbra 2016, čiže na konci tohto mesiaca. Nájdete ju rovno u dvojice medzinárodných predajcov, igogo.es a gearbest.com. Vzhľadom na výrazne nízku cenovku sa treba pripraviť na limitovaný, resp. obmedzený počet dostupných kusov zariadenia. Pozornejší jedinci ale na spustenie akcie určite striehnu.

vernee apollo lite

Pripomíname, že model Vernee Apollo Lite poháňa desaťjadrový procesor Helio X20, ktorého najvýkonnejšie jadrá dostali takt na 2,3 GHz. Pamäťové kombo 4 GB RAM + 32 GB ROM dopĺňa 3180 mAh batéria, ktorú nabijete pomocou štandardu USB C.

5,5 palcový FHD displej je osadený do kovového jednoliateho tela zhotoveného CNC frézovaním. Primárny fotoaparát vyrobil Samsung, má rozlíšenie 16 Mpx a PDAF zaostrovanie (4K video). Pri zariadeniach čínskych výrobcov sme si už zvykli na rovno dva sloty pre SIM karty. Z kľúčovej výbavy ešte môžeme spomenúť snímač odtlačkov prstov, odolnú vrstvu Gorilla Glass 3 alebo Android 6.0 Marshmallow.

Celej kampani je venovaná samostatná stránka. ktorú nájdete na adrese https://goo.gl/NRovZM. Spustenie akcie na konci mesiaca vám v dotyčný deň samozrejme pripomenieme.