Úvod Zariadenia FOTO: LG V20 dostane duálny fotoaparát. Prezrádzajú to snímky zariadenia v ochrannom...

FOTO: LG V20 dostane duálny fotoaparát. Prezrádzajú to snímky zariadenia v ochrannom púzdre

1

Vďaka internetovému predajcovi petra.com sme získali vôbec prvý konkrétnejší pohľad na očakávaný smartfón LG V20. Ten je síce v ochrannom kryte, predsa len ale môžeme vidieť niektoré vlastnosti.

Spomínaný predajca ponúka rôzne príslušenstvo a najnovšie ho rozšíril o ochranné puzdro pre LG V20. Produkčné snímky ho zobrazujú aj so zariadením LG V20. Dané puzdro je veľmi odolné, znesie pád z 1,8 metrovej výšky a je priehľadné.

Vďaka jeho priehľadnosti môžeme vidieť bielu verziu modelu LG 20 a rovnako tak duálne prevedenie fotoaparátu na zadnej strane, ktoré dopĺňa dvojitý LED blesk a laser pre rýchle zaostrovanie. Pod ním sa usídlil snímač odtlačkov prstov.

LG V20

Pri pohľade na prednú stranu si môžme všimnúť rozmerný displej, nad ktorým si našiel miesto druhý zobrazovací panel pre notifikácie, rôzne informácie a spúšťače obľúbených aplikácií. Po jeho ľavej strane sa usídlili dve predné kamery. Tie sa postarajú o nadštandardné širokouhlé zábery aj z predného pohľadu. Pokiaľ by sme snímky skúmali ďalej, s trochou istoty  môžeme potvrdiť tiež modulárnu konštrukciu.

LG V20

V spodnej časti pravého boku LG V20 vidíme tlačidlo, pomocou ktorého by sme mali odstrániť „bradu“ smartfónu pre vloženie modulu napr. pre fotografovanie. LG V20 bude predstavený 6. septembra v meste San Francisco a uvidíme, či zožne väčší úspech, ako LG G5. Ten sa zrovna dobre nepredáva.