Úvod Výrobcovia Doogee Ide to ešte lacnejšie? Tento 4G LTE smartfón s plnou podporou slovenských...

Ide to ešte lacnejšie? Tento 4G LTE smartfón s plnou podporou slovenských operátorov stojí len 66€!

6

Hľadáte schopný smartfón s plnou podporou 4G LTE za pár drobných? Máme pre vás veľmi zaujímavé riešenie, ktoré vás vyjde na 66 EUR. Pýtate sa či je to vôbec možné? Odpoveď je, že áno.

S riešením prišla spoločnosť Doogee, ktorá predstavila model X5S. Nový 4G smartfón, ktorý prináša ako podporu 800, tak aj 900, 1800, 2100 a 2600 MHz pásma.

Medzi jeho ďalšie prednosti patrí napríklad jeho 5,0-palcový HD IPS displej a štvorjadrový 64-bit procesor MTK6735 čipset. Chýbať nebude ani 8 GB vnútorné úložisko a 1 GB operačnej pamäte RAM.

O software sa postará Android 5.1 Lollipop, ktorý je prekrytý vlastným používateľským rozhraním, ktoré má zlepšiť celkový zážitok z používania zariadenia. Medzi jednotlivými funkciami sa nachádza aj ovládanie zariadenia rôznymi gestami. Napríklad úplne stačí, že na displej nakreslíte „W“ a spustí sa aplikácia SMS správ. Rovnako môžete nakresliť vodorovnú čiaru, ktorá vás rovno hodí na obrazovku, z ktorej môžete volať. Nechýba ani funkcia dvojitého ťuknutia po displeji, ktorá telefón zobudí.

Komponenty sú zabalené v na dotyk príjemnej konštrukcii, ktorá pripomína gumu. Ide však o polykarbonát, ktorý je navyše odolný. Pod zadným krytom nájdete 2 400 mAh batériu.

Chcete sa o DOOGEE X5S dozvedieť viac? Všetky informácie na vás čakajú v odkaze nižšie.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu DOOGEE X5S<<<