Úvod Novinky Toto je prvý „krokomer“ na penis. Po nasadení bude do mobilu posielať...

Toto je prvý „krokomer“ na penis. Po nasadení bude do mobilu posielať zaujímavé dáta

28

Čoešte ľudia nevymyslia, že? Aj tak by sa dalo reagovať na nový produkt od výrobcu Bondara, ktorý sa snaží získať titul prvej nositeľnej technológii na intímne partie. Volá sa SexFit a určený je pre nosenie na penise. S vašim telefónom ho spárujete (nesmejte sa) pomocou Bluetooth. Po tom už nová nositeľná technológia začne merať a posielať dáta.

Spoločnosť Bondara predpokladá, že svojou novinkou ulahodí všetkým tým, ktorým sa páčia najnovšie nositeľné technológie, ako napríklad rôzne inteligentné hodinky či náramky a zároveň lukratívny segment intímnych hračiek. Také odvážne slová pochádzajú z prieskumu, ktorý poodhalil, že vo Veľkej Británii intímne hračky používa až polovica párov.

Krúžok SexFit sa svojou funkcionalitou inšpiroval rôznymi športovými náramkami, ktorých úlohou je meranie aktivity a odosielanie výsledkov do smartfónov. SexFit funguje na úplne rovnakom princípe, akurát v jeho prípade sa už pravdepodobne nejedná o kroky. Podľa výrobcu by mal však krúžok vedieť zmerať a spočítať vykonanú fyzickú aktivitu a spálené kalórie. Samozrejme, nechýba ani možnosť tieto výsledky zdieľať na sociálnych sieťach. Kto by si predsa nechcel prečítať, akú in-out frekvenciu zaznamenal krúžok vášho známeho.

bondara_sexfit2
Bondara SexFit je nový „krokomer“ pre intímne partie

SexFit by mal byť schopný fungovať aj naopak a teda prijať nejaký ten príkaz priamo zo smartfónu. Medzi základnou funkcionalitou sa samozrejme nachádza možnosť vibrovania, či už nepretržitého, alebo do rytmu.

O dostupnosti, ani cene toho zatiaľ veľa nevieme. Bondara tvrdí, že krúžok začnú vyrábať koncom roka, pričom dostupný by mal byť budúci rok. Cenu zatiaľ bohužiaľ výrobca neuviedol. Jedno je však jasné, recenziu od nás nečakajte.

Informoval o tom server Huffington Post.