Úvod Aplikácie TIP: Zaspávajte pri hudbe s aplikáciou Music Stopper

TIP: Zaspávajte pri hudbe s aplikáciou Music Stopper

6

Veľa ľudí nedokáže zaspať potichu. Ja som jeden z nich a každú noc si pustím dokument, seriál, film, alebo hudbu, pri ktorej zaspávam. Čo mi však ale prekáža je, keď sa náhodou v noci prebudím a zistím, že som sa prebudil práve kvôli hudbe, ktorá ešte stále hrá.

S nápadom ako to vyriešiť prišli českí vývojári, ktorí si hovoria Brightify. Celý princíp aplikácie Music Stopper je veľmi jendoduchý. Tak, ako jej názov napovedá, jej úlohou je zastaviť hudbu a nechať vás tak v kľude vyspať sa.

music-stopper-1 music-stopper-2

Aplikácia sa vyznačuje krásnym minimalistickým prostredím, ktoré na mňa pôsobí tak, ako by to bol nejaký budík, akurát s obrátenou funkcionalitou. Music Stopper okrem toho prichádza aj s widgetom, ktorý však podľa slov Adama Kruťa, ktorý o aplikácii informoval na server Dotekomanie nie je veľmi stabilný. Ja som za krátky čas, ktorý som mal možnosť aplikáciu testovať tento problém nespozoroval.

music-stopper-3 music-stopper-4

Každopádne, ak by ste si chceli prečítať plnú recenziu tejto zaujímavej a užitočnej aplikácie, neváhajte zamieriť k našim kamarátom na Dotekomanie.cz. Ak si aplikáciu chcete jednoducho stiahnuť, použite odkaz nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=org.brightify.musicstopper“]