Úvod Aplikácie Google+ pre Android a iOS dostal veľkú aktualizáciu, prináša 18 nových funkcií

Google+ pre Android a iOS dostal veľkú aktualizáciu, prináša 18 nových funkcií

0

Včera Google oznámil, že okrem toho, že aktualizuje ich desktopovú službu bude aktualizovať aj aplikácie pre Android a iOS. Najväčšia zmena v aktualizácii, ktorú priniesli je podpora pre funkciu Google+ Communities. Aplikácia teraz okrem toho podporuje jednoduché úpravy profilu, animované GIF obrázky a možnosť začať odoberať kruhy pre mobilné notifikácie. Ak vlastníte zariadenie s Android 4.2, využiť budete vedieť aj nový lockscreen widget.

google+

Google aktualizoval aj vlastnosti a možnosti správy fotiek. Užívatelia si teraz budú môcť zálohovať až 5GB fotiek a obrázkov v plnej veľkosti, čo je milý krok, keďže ak majú vaše obrázky maximálne rozlíšenie 2048px, tak si ich môžete uložiť koľko len chcete. Pridaná bola aj podpora Photo sphere, no ako je známe, vytvárať foto sféry vedia len ľudia so zariadeniami na ktorých beží Android 4.2. Ak však máte zariadenie s Android 2.2 a vyššie, budete si ich vedieť bez problémov prezrieť.

Vyskúšali ste niektorú z nových vecí na Google+? Ak áno, ktorá sa Vám páči najviac? Ak by ste chceli mať Android novinky aj vo Vašom Google+, nezabudnite si pridať do kruhov +AndroidPortal.sk.

[app]com.google.android.apps.plus[/app]

Zdroj: Google via AndroidAuthority