Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 55.

Piatková porcia Android aplikácií 55.

0

Piatková porcia s poradovým číslom 55 Vám opäť ponúkne pár tipov na zaujímavé aplikácie a hry, pričom z aplikácií sme vybrali nástroj na sledovanie vašich krokov, zaujímavý fotoaparát, profesný plánovač, nový launcher alebo niečo z našich končín.

Hráčov zaujme špičková modifikovaná vežičkovka, závodná ako aj retro side-scrolling hra, zábavný titul, v ktorom budete likvidovať všetko možné alebo ťahová gamesa.

Pekný víkend!

Moves

Výber_070

Tento pokrokový nástroj na sledovanie aktivity Vám povie, koľko krokov ste za deň spravili, dokáže rozpoznať miesta ako napríklad domov a práca a tým pádom vyhodnotiť aj čas presunu z bodu A do bodu B. Integrácia máp je samozrejmosťou pričom sa aplikácia teší pozitívnym hodnoteniam od užívateľov.

[app]com.protogeo.moves[/app]

 

Focal (Beta)

Výber_071

O zaujímavej aplikácií fotoaparátu z dielne populárnych tvorcov ROM CyanogenMod sme Vás už informovali, no aplikácia prešla aktualizáciou, ktorá odstraňuje niektoré chyby kompatibility, rotáciu fotografií o 90 stupňov či samovoľné zmeny v nastaveniach. Aplikácia skvele nahradí defaultný fotoaparát vo vašom zariadení.

[app]fr.xplod.focal[/app]

Anchor

[fve]http://youtu.be/4Zi4D0xjz2U[/fve]

Anchor je skvelý pracovný nástroj, ktorý dokáže spojiť kolegov alebo aj spoločnosti do jednej pracovnej skupiny a zdieľať v nej tak pracovné dokumenty, upravovať ich, organizovať stretnutia a tak podobne. Jedná sa vlastne o akúsi pracovnú sociálnu sieť. Viac na videu.

[app]com.tomfoolery.mobile.android.anchor.v1[/app]

 

SAO Launcher

[fve]http://youtu.be/S2zWwplaYi4[/fve]

Možnosti úprav domáceho prostredia sú doslova nekonečné a preto je vždy o aplikácie z kategórie „launcher“ veľký záujem. Novinkou v tomto segmente je zaujímavý SAO Launcher, ktorý originálnym spôsobom zmení vaše užívateľské prostredie. Za necelé dve eurá sa zbavíte reklamy, ináč je aplikácia bezplatná.

[app]com.xlythe.saolauncher[/app]

 

Turistické Atrakcie Slovensko

Výber_073

U nás na Slovensku máme určite čo obzerať a pomôcť by nám v tom mal tento sprievodca po turistických atrakciách. Aplikácia ponúka informácie o polohe, vzdialenosti, trase a detailoch hradov, zámkov, jaskýň, múzeí, galérii, hvezdární, záhrad, skanzenov a mnohých ďalších turistických zaujímavostí.

[app]com.nano.android.turist[/app]

 

Kingdom Rush Frontiers

[fve]http://youtu.be/ilshnhXtfKQ[/fve]

To, že je Kingdom Rush kráľ tower defense žánru sme tu už spomínali niekoľko krát. Nová verzia hry s prívlastkom Frontiers prináša viac veží, nové situácie, nové mapy, rozšírené možnosti upgrade-u a podobne. To, že hra stojí 2,27 € je vzhľadom na jej kvality irelevantné.

[app]com.ironhidegames.android.kingdomrushfrontiers[/app]

 

Motoheroz

[fve]http://youtu.be/LG61BleEda0[/fve]

Populárne vývojárske štúdio Ubisoft „doručilo“ do obchodu Google Play návykovú side-scrolling závodnú hru, v ktorej Vám okrem rýchlosti dá zabrať aj fyzika. Prostredia sú prepracované, náročnosť optimálna, k dispozícii máte 6 vozidiel a rebríček top dosiahnutého skóre.

[app]com.ubisoft.redlynx.motoheroz[/app]

 

Don’t Run With a Plasma Sword

[fve]http://youtu.be/wHvvcAnlpwY[/fve]

Retro plošinovky si vždy nájdu svojich verných hráčov a táto za skromných 0,72 € ponúka príbeh komixového hrdinu, ktorý svojim svetelným mečom likviduje mimozemskú háveď za háveďou. Čaká na Vám 5 prostredí, dva herné módy, náhodne generované mapy a mnoho ďalšieho.

[app]com.XperimentalzGames.drwap[/app]

 

Giant Boulder of Death

Výber_072

Pokiaľ potrebujte ukojiť svoje likvidačné túžby, pomôcť Vám v tom môže obrovský balvan, ktorým budete likvidovať dediny, ľudí, autá…všetko čo Vám bude stáť v ceste. Zničiť budete musieť množstvo cieľov, odomknúť až 70 objektov a samozrejme dosiahnuť čo najväčšie skóre.

[app]com.pikpok.gbod[/app]

Edge of the World

[fve]http://youtu.be/fL8d7uDFXaA[/fve]

Poznáte ľadový kolektívny šport Curling? V nejakom podobnom duchu sa nesie aj táto hra, v ktorej budete kapitánom niekoľkých lodí a bojovať budete o najvyššie skóre. Okrem single módu je k dispozícii aj zábavnejší multiplayer, v ktorom môžete do súboja pozvať priateľov z hry alebo Facebooku.

[app]com.centralcore.eotw[/app]

zdroj: Google Play