Úvod Smartphony Aktualizácie Xiaomi Mi6 dostáva aktualizáciu na Android Oreo

Xiaomi Mi6 dostáva aktualizáciu na Android Oreo

Xiaomi aktualizuje vlajkovú loď z prvého polroka 2017

0
xiaomi mi 5
Xiaomi Mi6

Spoločnosť Xiaomi je síce vysoko uznávaná za aktualizácie užívateľského prostredia, ktoré je schopná doručiť aj smartfónom z roku 2014, no s najnovšími verziami OS Android to až také ružové nie je.

Najnovšia verzia užívateľského prostredia MIUI 9 je zväčša postavená na verzii OS Android Nougat. Xiaomi Mi A1 už dostal aktualizáciu na OS Android Oreo. Ide ale o smartfón z kategórie Android One zariadení, čiže má čistý Android, ktorý sa inovuje jednoduchšie a rýchlejšie.

Xiaomi pristúpilo k otvorenému beta testovaniu novej verzie Android Oreo pre smartfón Mi6 v decembri minulého roka. O mesiac neskor výrobca do testovania zaradil aj model Mi Mix 2.

xiaomi mi6
Xiaomi Mi 6 © Xiaomi

Android Oreo je pre smartfón Xiaomi Mi 6 pripravený v stabilnej a globálnej podobe. To znamená, že ak tento smartfón vlastníte, môžete v najbližších dňoch očakávať aktualizáciu. Šikovnejší a skúsenejší užívatelia si novú verziu OS dokonca môžu nainštalovať vo vlastnej réžii.

Dostupnosť aktualizácie si vlastníci dokážu skontrolovať cez aplikáciu MIUI Updater. Odkazy na inštalačné súbory a podrobnosti o aktualizácii nájdete na oficiálnom MIUI fóre na tejto adrese.