Úvod Smartphony Dohady Tento rok spoznáme aj novinky Motorola Moto G6, Moto G6 Plus a...

Tento rok spoznáme aj novinky Motorola Moto G6, Moto G6 Plus a Moto G6 Play

0
moto G
Snímka z vlaňajšieho uvedenia Moto Z2 Play

Fanúšikovia legendárnej značky Motorola sa môžu radovať. Dnes nielenže dostali prvé informácie o pripravovaných vlajkových modeloch Moto Z3, ale pribudli k nim tiež podrobnosti o obľúbených kúskoch zo strednej triedy. Budú rovno tri.

Smartfóny Motorola Moto G6, Moto G6 Play a Moto G6 Plus nadviažu na súčasné generácie, čiže môžeme očakávať rozumný kompromis medzi ich predajnou cenou a výbavou.

Na novinky Moto G6, G6 Plus a G6 Play upozornil ešte v októbri známy technologický konfident Evan Blass.

Trojici bude šéfovať Moto G6 Plus. Podľa zatiaľ stále predbežných informácií dostane tento model 5,93-palcový displej s pomerom strán 18:9 a FHD+ rozlíšením. Pod kapotou sa usídli čipset Snapdragon 630 spolu so 32 alebo 64 GB úložiskom.

Moto G6 plus
© Droid-life

Primárny 12 Mpx + 5 Mpx duálny fotoaparát doplní 16 Mpx selfie kamera, ktorá si potiahne energiu z 3200 mAh batérie. Klasický Moto G6 bude poháňať Snapdragon 450, hovorí sa o rovnakej foto zostave, no zmenší sa displej a kapacita batérie.

Stále FHD+ rozlíšenie sa bude týkať obrazovky s 5,7-palcovou uhlopriečkou a pri batérii nám bude musieť stačiť kapacita 3000 mAh. Moto G6 Play bude trochu z iného cesta. Zameranie na cenu a dlhú výdrž prezrádza 4000 mAh akumulátor a HD 720p rozlíšenie 5,7-palcového displeja.

Moto G6 play
© Droid-life

Výrobca použije úzky pozdĺžny snímač odtlačkov prstov, ktorý sa pohodlne zmestí do brady smartfónov Moto G6 a Moto G6 Plus spolu s názvom výrobcu. Moto G6 Play ho mať nebude. Nahradí ho klasický okrúhly senzor na zadnej starne smartfónu hneď pod fotoaparátom.

K TÉME