Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T je najrýchlejšie sa predávajúcim smartfónom spoločnosti

OnePlus 5T je najrýchlejšie sa predávajúcim smartfónom spoločnosti

3
oneplus 5T

Smartfón OnePlus 5T sa začal oficiálne predávať včera, a to prostredníctvom oficiálnych stránok výrobcu, partnerských predajcov a na väčšine kľúčových trhov. Pre náš región predaj odštartoval o 15:00 hodine.

OnePlus 5T je iba mierne vylepšenou verziou predošlého modelu. Ten, kto vlastní o niečo skôr predstavený OnePlus 5, po novej generácii nesiahne. Naopak, záujemcovia, ktorí nestihli kúpu OnePlus 5, majú výbornú „téčkovú“ kompenzáciu s lepším displejom a iba mierne vyššou cenou.

Vzhľadom na recenzie predošlej generácie, spravodlivú cenu a bohatú výbavu sa očakával vysoký dopyt po T verzii v podstate už jediného zariadenia výrobcu OnePlus na trhu. Očakávanie sa potvrdilo.

Výrobca na sociálnej sieti Twitter oznámil, že model OnePlus 5T je ich zatiaľ najrýchlejšie sa predávajúcim smartfónom. Predajný rekord mal byť pokorený v prvých šiestich hodinách od spustenia predaja.

OnePlus 5T

Výrobca zrejme z taktických dôvodov neprezradil počet predaných kusov. Ich počet istotne nekonkuroval trhovým uvedeniam zariadení veľkých hráčov trhu, akými sú napríklad Samsung, Huawei alebo Apple.

Popularita zariadení s logom OnePlus však stúpa, čo je len dobre, keďže sú užívatelia nadmieru spokojní.