Úvod Výrobcovia Samsung FOTO: Pripravuje sa Samsung Galaxy S8 v odolnej verzii. U nás naň...

FOTO: Pripravuje sa Samsung Galaxy S8 v odolnej verzii. U nás naň ale môžeme zabudnúť

0
Ak sa pohybujete v takých podmienkach ako tento pán, odolný kus elektroniky sa určite hodí

Samsung Galaxy S8 je často označovaný ako jeden z najkrehkejších smartfónov. Veľa skla, pomerne klzký povrch a zahnuté hrany displeja len veľmi ťažko odolajú tvrdšiemu pádu na zem.

Samsung si síce pre toto zariadenie pripravil aj slušnú ponuku príslušenstva v podobe ochranných krytov, niektorým to ale stačiť nemusí. Hlavne, ak vyznávajú aktívny životný štýl alebo majú takpovediac deravé ruky.

Mať špičkový vlajkový smartfón s vlastnosťami zvýšenej odolnosti príde mnohým vhod a Samsung to vie od roku 2013. Od tohto roku totižto produkuje odolné verzie svojich vlajkových lodí, ktoré sú spojené s prívlastkom Active.

Samsung tento rok neporuší tradíciu a už pripravuje odolnú verziu vlajkového modelu Samsung Galaxy S8 Active. Nie je síce po vizuálnej stránke taká atraktívna, no praktická stránka dostala logickú prednosť.

Samsung Galaxy S8 Active na prvý pohľad (spredu) možno pripomenie LG G6. Veľký Infinity displej totižto obkolesuje masívnejší rám, resp. hrany, ktoré sú ovenčené armádnym štandardom odolnosti.

Galaxy S8
© @Nique0201

Smartfón tak znesie drsnejšie zaobchádzanie, nebude mu vadiť tvrdší pád na zem a taktiež širšie rozpätie pracovným teplôt. Odolnosť voči vode a prachu je devízou už bežnej verzie a platiť bude samozrejme aj pre tú aktívnu.

Vlaňajší Samsung Galaxy S7 Active dostal väčšiu, 4000 mAh batériu. Rovnaká kapacita akumulátora sa bude týkať aj tohtoročnej generácie.

Ak ste v riadkoch vyššie spoznali svoj budúci smartfón, príliš vás nepotešíme. Samsung totižto neporušil tradíciu ani v rámci dostupnosti vlajkových Active modelov. Tak, ako po minulé roky, aj tento rok bude Samsung Galaxy S8 Active exkluzívnym produktom amerického operátora AT&T.

Galaxy S8
© @Nique0201

Pokiaľ naozaj hľadáte vlajkový smartfón, ktorý sa vám po jednom páde na zem nerozsype na 14 častí, alebo teda minimálne jeho displej, jedno riešenie existuje. Teda čoskoro bude existovať.

Už zajtra sa v meste New York odohrá udalosť, na ktorej bude predstavený Moto Z2 Force s nerozbitným displejom ShatterShield a štíhlym telom z pevného kovu.

Okrem vrcholovej konfigurácie bude disponovať aj trendovým duálnym fotoaparátom. Viac detailov a to, ako Moto Z2 Force vyzerá, nájdete v minulom článku na >tejto adrese<.