Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Zháňaš kryt pre Samsung Galaxy S8? Inšpiráciu môžeš nájsť v novom promo...

Zháňaš kryt pre Samsung Galaxy S8? Inšpiráciu môžeš nájsť v novom promo VIDEU

3
Samsung Galaxy S8 a jeho príslušenstvo

Ak ste hrdým majiteľom jedného z dvojice smartfónov Samsung Galaxy S8, už ste sa pravdepodobne obzerali po ochrannom kryte. 

Motivácia je jednoduchá. Stačí si vyhľadať, koľko stojí oprava bezrámikového Infinity displeja a o kúpe krytu je rozhodnuté.

Väčšina slovenských servisov vám rozbitý displej opraví za cenu pohybujúcu sa niekde medzi sumou 350 – 450 €, a to v závislosti od konkrétneho modelu (S8 alebo S8+).

Snáď ani neexistuje osoba, ktorej by smartfón minimálne raz nespadol na zem. Následky eliminuje práve ochranný kryt, a preto Samsung myslel aj na tento prvok.

Kórejský výrobca predstavil spolu s novými generáciami vlajkových lodí aj celkom slušný zástup príslušenstva. Osobne sa nám páčil kryt z alcantary (foto nižšie), ktorý je veľmi príjemný na dotyk.

Naopak, vrchol nevkusu predstavujú dve ochranné silikónové násady v pastelových farbách, ktoré nasadíte na vrchnú a spodnú časť smartfónu.

Kryty pre vrcholové smartfóny Samsungu produkuje niekoľko výrobcov tretích strán, ktoré sú nesmierne kvalitné. Spomenúť môžeme napríklad populárny Spigen.

Pokiaľ ale preferujete originálne príslušenstvo, inšpiráciu môžete nájsť v novom promo videu Samsungu, v ktorom prezentuje všetky typy krytov pre zariadenia Galaxy S8.

Niektoré z nich sa javia ako praktickejšie, keďže poslúžia aj ako stojan.

Samsung Galaxy S8 Case Selection

https://www.youtube.com/watch?v=u1gr-c-XKmo