UMIDIGI (pretým UMi) je firma, ktorá je známa tým, že za naozaj lákavý  peniaz dokáže vyprodukovať zariadenia, ktoré vám budú slúžiť bez akýchkoľvek problémov a ešte aj dobre vyzerajú. Toť príbeh ich novinky, UMIDIGI C Note, ktorá práve dorazila do prvých obchodov.

Objavila sa aj v ponuke obchodu GearBest.com, ktorý ju do predaja zaradil v akciovej cene, ktorá je viazaná na počet dostupných kusov. Poďme sa však pozrieť na to, akú výbavu tento smartfón ponúka.

Jeho jadrom je 5,5-palcový Full HD (1 920 x 1 080) displej, štvorjadrový procesor MediaTek MTK6737T s jadrami o takte 1.5 GHz3 GB operačnej pamäte RAM. Výbavu ďalej rozširuje 32 GB úložisko, 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu UMIDIGI C Note <<<

Nechýba mu však ani 4G konektivita (vrátane 800 MHz pásma), GPS, Bluetooth 4.1Android 7.0 Nougat. Zariadenie veľké 154,7 x 76,6 x 8,4 mm a vážiace 172 gramov poháňa šťavnatá 3 800 mAh batéria.

Ak vás zaujalo a chceli by ste ho získať za zvýhodnenú cenu, kým zas vystrelí na o pár desiatok dolárov vyššiu hranicu, zamierte na odkaz nižšie. Majte však na pamäti, že sivá verzia je takmer vypredaná – za túto cenu ostáva už len 8 kusov. Zlatej verzie je niečo vyše 60 kusov.