Čínsky výrobca Vernee uviedol koncom mesiaca máj do predpredaja smartfón Apollo Lite, ktorého charakterizuje skvelý pomer ceny voči výbave. Výrobca na svojom blogu najnovšie poukazuje aj na kvalitatívnu stránku zariadenia.

Spoločnosť Vernee už niekoľko krát vyzdvihovala parametre a prémiový dizajn smartfónu, pričom najnovšie pridala pár fotografií a video z testovania kvality toho zariadenia.

Smartfón Vernee Apollo Lite prechádza ôsmimi štandardizovanými a profesionálnymi postupmi testovania kvality. Samozrejmosťou je testovanie voči opotrebeniu, oderu, alebo pádu na zem. Intenzívne používanie musí zniesť aj USB typ C konektor alebo tlačidlá hlasitosti. Na fotografiách nižšie, ako aj vo videu môžete vidieť, ako takýto proces testovania smartfónov vyzerá. Podobnými skúškami kvality prechádzajú tiež high-end zariadenia renomovaných výrobcov.

Ich cena je však podstatne vyššia, ako pri smartfóne Apollo Lite. Ten je momentálne stále v ponuke na oficiálnej stránke výrobcu v za 229 amerických dolárov. Doručovanie zákazníkom podľa informácií predajcov začne 20. júla. Predpredaj pritom prebieha od 30. mája.

rer
www
wwwwwwww
nwwoname
nonademe
nonamffe
nonamef
noname

 

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTekHelio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB, interné eMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1.0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.