Požiadavky na výkon smartfónov sú stále vyššie a vyššie, preto sa výrobcovia snažia získať pozornosť aj najnáročnejších používateľov neustálymi inováciami v rôznych oblastiach. Či už sa jedná o veľkosť, rozlíšenie displeja, výdrž batérie alebo fotoaparát. Práve na ten sa zameral výrobca ASUS svojím zariadením ZenFone Selfie.

Smartfón vhodný pre milovníkov selfiečok svojím vzhľadom pripomína skôr niečo vhodné do dámskej kabelky, no dostupný je v troch farbách, a to v čínskom e-shope GearBest.

Asus ZenFone 2 Selfie – všetko pre „svojku“

A teraz si už poďme priblížiť, prečo smartfón dostal do vienka názov Selfie. Telefón totiž ponúka 13 Mpx predný selfie fotoaparát, ktorý disponuje manuálnym režimom s voľbou rýchlosti uzávierky, manuálnym zaostrovaním, efektmi na vyhladenie pleti, nočným režimom, možnosťou odstránenia nežiadúcich osôb a množstvom ďalších grafických úprav, s ktorými sa môžete dosýta vyblázniť. Výrobcovia samozrejme nezabudli ani na klasický zadný fotoaparát, ktorý taktiež ponúka 13 Mpx.

zenfone2

Vytvorené fotografie vám zobrazí 5,5-palcový Full HD IPS displej (1920 x 1080), ktorý je chránený vrstvou Gorilla Glass. Pod ním sa ukrýva 64-bitový osemjadrový čipset s grafickým procesorom Adreno 405, ktorému sekunduje 3GB operačná pamäť RAM16GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia o ďalších 128GB prostredníctvom pamäťovej karty.

Zariadenie beží na systéme Android 5.0 Lollipop a pri živote ho udržiava 3000mAh batéria. Smartfón bohužiaľ nepodporuje neponúka plnú podporu frekvencií, ktoré sú používané slovenskými operátormi. Konkrétne mu chýba podpora 800 a 2600MHz frekvencií.

Telefón je v našom partnerskom e-shope GearBest aktuálne v ponuke za 214,32 EUR.

>>>Zobraziť kompletné špecifikácie o ASUS ZenFone 2 Selfie<<<