Úvod Novinky Predstavujeme iOSPortal.sk – všetko o platforme iOS a produktoch Apple

Predstavujeme iOSPortal.sk – všetko o platforme iOS a produktoch Apple

31

Robí nám veľkú radosť podeliť sa s Vami s niečím, na čom sme pracovali posledných pár mesiacov.

Naša snaha priniesť Vám zaujímavé články, ktoré zaujmú nejedného fanúšika spotrebnej elektroniky sa tak z AndroidPortal.sk rozširuje aj na iOSPortal.sk, kde nájdete všetky zaujímavosti, novinky, recenzie a tipy na aplikácie či hry z platformy iOS.

Nový portál pritom spúšťame s úplne novým templatom, ktorý nie len vyzerá príjemne, ale disponuje najmodernejšími funkciami. Pripraviť sa samozrejme môžete aj na plne responzívny dizajn, ktorý sa správne zobrazí na všetkých rozlíšeniach, či už na smartfóne, tablete alebo desktope.

Veríme, že novinka osloví nie len majiteľov iOS zariadení, ale aj všetkých priaznivcov mobilných, či desktopových technológií, ktorí sa chcú dozvedieť viac. Týmto by som sa chcel poďakovať všetkým tým, ktorí nám pomohli iOSPortal.sk spraviť skutočnosťou.

Na záver chcem vyzvať všetkých priaznivcov, ktorí sa zaujímajú o iOS a Apple a radi by sa stali súčasťou nášho redaktorského tímu. Podmienky sú jednoduché, stačí ovládať spisovnú slovenčinu alebo češtinu, byť zapálený pre danú platformu a poslať nám úryvok z Vašej práce na admin@iosportal.sk. Spomedzi najšikovnejších prihlášok vyberieme niekoľko redaktorov, ktorí nám pomôžu rozšíriť záber najmodernejšieho technologického blogu zameraného na iOS a Apple produkty na Slovensku.