Úvod Aplikácie Androplr – Android klient pre skvelú službu na zdieľanie

[Tip na aplikáciu] Androplr – Android klient pre skvelú službu na zdieľanie

0

Android aplikácia Androplr predstavuje neoficiálneho klienta pre obľúbenú službu Droplr. K dispozícii sú dve verzie – zdarma a platená, ktorá stojí necelé Euro a nebude samozrejme otravovať užívateľa odpornou reklamou.

Služba Droplr sa môže pochváliť pomerne veľkou popularitou na Apple zariadeniach (iPhone, iPad, Mac atď.), pre ktoré existujú i oficiálne aplikácie. Tá je však dostupná aj pre majiteľov počítačov s operačným systémom Windows.

Čo ale Droplr dokáže? Dokáže predovšetkým poskytnúť virtuálny priestor (malý priestor zdarma, väčší je už spoplatnený) a možnosti na jednoduché zdieľanie súborov, poznámok, webových odkazov (tie dokonca skráti), videí, fotografií a veľa iného.

Užívateľovi tak stačí len cez registráciu vytvoriť profil, hodiť prostredníctvom webového rozhrania alebo klienta v mobilnom zariadení do vytvoreného profilu niečo (napr. video, webový odkaz, fotku atď.), čo chce zdielať s niekým iným a služba Droplr automaticky vyhotoví krátky webový odkaz, umožňujúci po kliku prístup k zdieľaným dátam. No a nechýba tu samozrejme ani počítadlo klikov (prezretí).

Android aplikácia Androplr navyše ponúka pekne spracované užívateľské prostredie (Holo).

unnamed
Užívateľské prostredie Android aplikácie Androplr s Holo dizajnom

[app]com.androplr.free[/app]

[app]com.androplr[/app]

Zdroj: play.google.com
Obrázok: play.google.com