Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 8

Ženský kútik Android aplikácií 8

0

Najradšej mám aplikácie, ktoré mi nejakým spôsobom uľahčujú život. Zabúdam. Priznávam sa, nepamätám si narodeniny priateľov, nepamätám si, čo mám kúpiť a keď by som mala brať tabletky pravidelne tak na to 100 % zabudnem.

Antikoncepcia je však vec, na ktorú by sme nemali zabúdať, lebo sa môže stať, že potom si to zapamätáme na celý život. Hovorí sa, že je to o zvyku, ale keď človek nemá pravidelný program tak sa stane, že namiesto o siedmej zoberie tabletku o desiatej, v horšom prípade, ju zoberie na druhý deň, v najhoršom vôbec. Jasné, môžem si nastaviť budík, proste mi to zazvoní a snáď mi dôjde, že je to kvôli tabletke. Ale keď by som mala samotný denník, ktorý by si za mňa pamätal, kedy som ju zobrala, kedy ju mám zobrať, kedy mám pauzu a kedy mi treba zájsť po nové balenie, dosť by mi to pomohlo. A taká jednoduchá aplikácia existuje – Lady Pill Reminder.

Aby sme nemali pocit, že je to len ďalší kalendár, vzhľad aplikácie pripomína balenie antikoncepcie. Je samozrejme vo farebnom sympatickom prevedení, farbu si môžete vybrať a neskôr aj meniť – ružová, modrá, zelená, žltá a červená.

pill1 pill2 pill3 pill47

Na začiatok si zvolíte typ balenia podľa počtu dní, akú antikoncepciu beriete, či máte tabletky aj na neaktívne dni. Dá sa zvoliť aj 3-mesačné balenie. Ďalej nastavíte dátum prvej tabletky z balenia.

Pre upozornenia je možné vybrať si melódiu a vibráciu, čas, kedy tabletku beriete a samozrejme sa dá zvoliť, aby Vám telefón zazvonil aj v tichom móde.

Po nastavení začnete používať a už nemusíte myslieť na to, aby ste ju nezabudli zobrať. Po tom ako tabletku zoberiete, označí sa tabletka ako keby bola vytlačená z balenia – ako naozaj.

[app]com.baviux.pillreminder[/app]