Úvod Neprehliadnite vlavo Nová služba od Google: Nozdry™

Nová služba od Google: Nozdry™

6

Internetový gigant Google nemá vôbec žiadny limit v napredovaní a inováciach, dôkazom je aj množstvo noviniek, na ktorých jeho inžinieri v poslednom čase pracujú, či už oficiálne alebo sa o nich len špekuluje. Medzi moderné produkty Google však nepochybne patrí aj jeho absolútna novinka, služba s názvom Nozdry

Presvedčte sa na vlastný nos – Ovoňajte!

Google umožňuje vyhľadávať užívateľom na internete množstvo informácií, obrázkov a predstavuje tak veľký zdroj údajov a dát. Nie ale každý užívateľ vždy hľadal to, čo populárny internetový vyhľadávač vizuálne poskytoval. Ako náprava je tu preto spomínaná služba Nozdry™, ktorá sa postará o vyhľadávanie všetkých možných vôň v obrovskej databáze, kde sa nachádza viac ako 15 miliónov vôňobajtov!

Snímka obrazovky 2013-04-01 o 11.49.47Ak budete teda v najbližších dňoch niečo na google.com vyhľadávať, a to čo vyhľadávate má aj nejakú špecifickú vôňu, môžete veselo túto novú služby v beta verzii kľudne využiť a pričuchať si tak bez potreby pohnúť sa od počítača alebo mobilného zariadenia. Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke www.google.com alebo vo videu nižšie. Je to jednoducho užasné a revolučné zároveň!

Upozornenie: Ak nebudete hneď nič cítiť, nezúfajte, ide stále o Beta verziu, takže môže mať zo začiatku služba menšie chybičky.

[youtube]VFbYadm_mrw[/youtube]

Zdroj: www.google.com