UMi nás, ako aj vás tento rok očaril svojim vynikajúcim smartfónom UMi Super. Telefón je to teda skutočne super, čo sa odzrkadlilo aj v našej recenzii. Po vzore Samsungu a ďalších spoločností si pre druhý polrok prichystal väčšiu verziu svojej vlajkovej lode. Privítajte UMi Max!

Novinka od UMi ponúka spomínaný 5,5-palcový displej s rozlíšením 1 920 x 1 080, ktorý je prekrytý 2.5D krycím sklom. V jeho vnútri nájdete okrem iného aj procesor Helio P10, ktorého osem jadier vie tikať maximálnym taktom až 1.8 GHz. Veľmi slušné, na telefón, ktorý stojí okolo 130 EUR.

>>> Overiť aktuálnu cenu UMi Max <<<

Okrem toho v ňom nájdete aj 3 GB operačnej pamäte RAM16 GB úložisko. Zariadenie poháňa moderný Android 6.0 Marshmallow, takže sa o problémy so zastaraným systémom nemusíte obávať.

Na zadnej strane je umiestnený hlavný, 13 Mpx fotoaparát, na prednej zas nájdete 5 Mpx selfie kameru. Aby sa telefón dokázal vôbec zapnúť, potrebuje batériu. UMi Max ponúka 4 000 mAh kúsok, ktorý by mal postačiť na deň a pol pohodlnej prevádzky. Je ale možné, že z neho vyšťavíte aj o čosi viac.

umimax-2

Slovenské LTE mu nerobí problém

Telefón ďalej podporuje všetky základné senzory, vrátane snímača odtlačkov prstov. Výbornou správou je podpora všetkých LTE pásiem slovenských operátorov. Či už využívate služby Telekomu, Orange, O2 či 4ky, 4G vám pobeží na UMi Max pobeží bez väčších problémov.

No a teraz k tomu, kde si tohto fešáka môžete kúpiť. Odporučiť vám môžeme napríklad overený obchod TomTop, kde jeho cena nepresiahla ani 135 EUR. Ak teda máte záujem, neváhajte a urobte si Vianoce o niekoľko mesiacov skôr.

Otvoriť ponuku UMi Max