Úvod Novinky Za telefón nemusíte míňať horu peňazí. Tieto skvelé tipy vám otvoria oči!

Za telefón nemusíte míňať horu peňazí. Tieto skvelé tipy vám otvoria oči!

6

Aj vy márne blúdite slovenskými eshopmi a hľadáte parádne telefóny za rozumnú cenu? Nie je to až také jednoduché, že? Presne v takýchto prípadoch prichádza na pomoc výrobca Xiaomi, miliónmi milovaná čínska firma, ktorá sa snaží dobyť svet.

Niet sa čomu čudovať, že sú ich zariadenia tak populárne. Aj v našich testoch získali vynikajúce hodnotenia. Ak sme vás teda zaujali, máme pre vás ešte jednu skvelú správu. Tieto zariadenia sú momentálne v parádnych zľavách. Poďme sa na to pozrieť.

>>>Zobraziť kompletnú ponuku<<<

miband1sJeden z najlepších a hlavne overených obchodov, Everbuying.net, do zľavy zahrnul niekoľko desiatok zariadení a príslušenstva od Xiaomi. Či už teda hľadáte telefón alebo príslušenstvo, môžete si byť istí, že ho nájdete za bezkonkurenčné ceny. Toho príkladom je aj najnovší fitness náramok Xiaomi Mi Band 1S, ktorý v akcii stojí úžasných 21,06 EUR.

Nechýba však ani nový model Xiaomi Redmi Note 35,5-palcovým displejom, 3 GB operačnej pamäte RAM, osemjadrovým čipsetom Helio X1013 Mpx fotoaparátom za 182 EUR.  To však samozrejme nie je všetko. Vybrať si môžete aj lacnejší Xiaomi Redmi Note 2 za 113 EUR či naopak drahší Xiaomi Mi4C za 215 EUR.

mipad_2

Do zľavy sa dostal aj nový tablet, Xiaomi Mi Pad 2, ktorý sme len nedávno zrecenzovali. Dostupný je ako v Android, tak aj vo Windows verzii. Tieto tablety sú dostupné za cenu od 176 EUR.

xiaomi-powerbank-16000-mah-titulka

Zlacnené sú samozrejme aj trháky ako externé batérie. Zakúpiť si môžete 5 000, 10 000, poprípade 16 000 mAh verzie. Celá akcia ponúka na výber desiatky produktov, o ktorých ste možno ani netušili, že ich vyrába Xiaomi. Mrknite teda na celú ponuku, stojí to za to!

>>>Zobraziť kompletnú ponuku<<<