Úvod Aplikácie Päť „vysoko užitočných“ aplikácií 2.časť

Päť „vysoko užitočných“ aplikácií 2.časť

0

Nedávno sme sa venovali aplikáciam, ktoré sú jednoducho úplne zbytočné, ale slúžia pre pobavenie nás a nášho okolia, a niektoré sú naozaj podarené. Kedže na Markete ich je neúrekom ponúkame vám ďalších päť kúskov ktoré nás zaujali, a ktoré musíte určite vyskúšať.

Milk The Cow

Pokiaľ žijete v meste a na vidiek sa poberiete len výnimočne, určite by ste mali ovládať dojenie kravy, aby vás poprípade dedinský chlapci nezahambili. Pomocou tejto aplikácie si to môžete perfektne natrénovať!


[app]com.lemondoo.milkthecowfree[/app]

Virtual Match

V predošlom článku sme vám ponúkli parádny Zippo zapalovač. Teraz máme pre vás rovno kolekciu štyroch podobných vychitávok. Môžete si škrtnúť zápalku, zakúriť v krbe, zapáliť sviečku, poprípade faklu. Plameň sa pekne nakláňa podla polohy smartfónu a nie je problém napríklad sviečku  sfúknuť.


[app]com.kauf.particle.virtualmatch[/app]

Kill Bieber

Pokiaľ vám nieje sympatický vysoko talentovaný a obľúbený kanadský spevák Justin Bieber a niekedy ho máte chuť preplesknúť, nie je problém! Pomocou tejto mu môžete uštedriť pár slušných rán.


[app]com.sloy.killbieber[/app]

Prd!

K tejto aplikácií naozaj nieje čo dodať. Je úplne zbytočná, no do školy, kde je pri písomke v triede hrobové ticho, alebo na pracovnú poradu s vysoko arogantným šéfom je skvelá.


[app]com.fart.sound[/app]

Photo Warp

Táto aplikácia vám pomôže so „zhovadením“ fotografií vašich priateľov a známych ktoré máte vo vašom mobile. S troškou fantázie dokážete vytvoriť naozaj úžasné kreatúry a výtvor následne zdieľať na Facebook , poprípade mail či nejaký mesenger.


[app]hu.tonuzaba.android[/app]