Úvod Smartphony Aktualizácie Čerstvé aktualizácie pre duo Samsung Galaxy S7, Xiaomi Redmi Note 4X a...

Čerstvé aktualizácie pre duo Samsung Galaxy S7, Xiaomi Redmi Note 4X a ZTE Axon 7 Mini

7
aktualizacie

V dnešných dňoch sa na verejnosti objavilo hneď niekoľko aktualizácií, ktoré patria populárnym modelom smartfónov z dielne rôznych výrobcov. 

Začneme smartfónmi Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Obe zariadenia už dostávajú najnovšiu bezpečnostnú záplatu, ktorá pripadá mesiacu jún. Vydávané sú pravidelne, na mesačnej báze.

Okrem toho Samsung pridal pár vlastných vylepšení, ktoré sú nekonkrétne popísané ako vylepšenia stability a výkonu. Update sa bude šíriť klasicky, prostredníctvom OTA rozhrania.

aktualizácie
Samsung Galaxy S7 edge

Aktualizáciu tiež dostáva jeden z najlepších čínskych smartfónov v pomere cena/výkon. Smartfónu Xiaomi Redmi Note 4X taktiež patrí bezpečnostná záplata. Ide však o riešenie z predošlého mesiaca máj.

Výrobca odstránil problémy s pamäťovou kartou, bugy uzamykacej obrazovky a notifikačnej lišty.

ZTE Axon 7 Mini možno nie je zrovna najpredávanejší, no svoju používateľskú základňu má. V najbližšom období bude povýšený na najnovšiu dostupnú verziu operačného systému Android 7.1.1 Nougat.

aktualizácie
ZTE Axon 7 Mini

Aktualizácia bola očakávaná. Väčší Axon 7 dostal Android Nougat už v marci. Pred inštaláciou aktualizácie je potrebné nabiť batériu aspoň na 30 percent kapacity. Inak sa vám update nepodarí nainštalovať.

Nedávno dostihla aktualizácia aj prémiový smartfón LG G6. Priniesla funkciu odomknutia zariadenia systémom rozpoznávania tváre a nový, inteligentný nástroj pre úsporu energie, ktorý zohľadní vaše umiestnenie, pohyb a používateľské nároky.