Úvod LG LG G6 LG G6+ prichádza s väčšou pamäťou, novými farbami a prémiovými slúchadlami B&O

LG G6+ prichádza s väčšou pamäťou, novými farbami a prémiovými slúchadlami B&O

6
lg g6

Kórejská spoločnosť LG mierne vylepšila svoj vlajkový model smartfónu, ktorý dostal prívlastok plus. LG G6+ prináša síce menšie, ale vítané vylepšenia.

LG G6+ dostal objemnejšiu internú pamäť, ktorá má až 128 GB. Kapacita operačnej pamäte zostala nezmenená, čiže má hodnotu 4 GB.

Ďalej pribudlo bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi, v balení sa budú nachádzať slúchadlá značky Bang & Olufsen a osobnému vkusu vyhovejú nové farebné prevedenia.

Modrá, zlatá a čierna farba bola na zariadenie nanesená iným spôsobom ako farby pri štandardnej verzii LG G6. Farby budú meniť odtiene v závislosti od svetla, ktoré bude dopadať na zadnú stranu zariadenia.

LG G6
LG G6+

Zdá sa, že výraznejšie povrchové farebné úpravy prichádzajú do módy. Vycibrený lesk ponúka napríklad vlajková Xperia XZ Premium a rovnako tak HTC U11.

Modelu LG G6+ zatiaľ patrí domáca premiéra na juhokórejskom trhu. Informácie o cene a prípadnom rozšírení dostupnosti zatiaľ nemáme. Ak však vlastníte bežný model LG G6, poteší vás info o čerstvej aktualizácii.

LG-G6
LG G6+

Aktualizácia prináša systém rozpoznávania tváre pre odblokovanie smartfónu. Zaujímavosťou je, že novinka funguje aj pri zablokovanom smartfóne.

Pre odblokovanie by mal teoreticky stačiť len priamy pohľad na prednú stranu zariadenia. Systém rozpozná vašu tvár a zariadenie v okamžiku odblokuje. LG G6 vydrží po aktualizácii na jedno nabitie viac.

Inteligentná úspora energie zoberie do úvahy dáta zo senzorov smartfónu a optimalizuje spotrebu energie na základe vašej polohy a pohybu. Z noviniek je známe tiež automatické nahrávanie hlasových hovorov z konkrétneho prednastaveného čísla.

Update na seba nechá nejaký ten čas čakať, preto jeho doručenie očakávajte v blízkej v najbližšom období.