Leto sa pomaly ale isto blíži ku koncu, čo je zároveň časom, keď sa po dovolenkách a prázdninách vraciame späť k našim povinnostiam. Či už je to práca alebo škola, nastal čas sústrediť sa a zamakať na sebe.

Overený obchod GearBest.com k tomuto ťažkému obdobiu spúšťa obrovskú akciu na technologické vychytávky, smartfóny, tablety, kamery, VR headsety a všetko možné, čo by vám mohlo pomôcť či už pri práci, škole alebo jednoducho uvoľniť sa. Poďme teda na to, toto sú TOP produkty, ktoré môžu byť vaše v zľave aj niekoľkých desiatok eur.

>>> Zobraziť celú jesennú ponuku <<<

minotebookair2

Xiaomi Air 12 – nový notebook od Xiaomi

Nový školský rok treba začať v poriadnom štýle. Ak vás nezaujal žiaden z notebookov, ktoré predávajú naši predajcovia, možno sa vám zapáči novinka od Xiaomi. GearBest v zľave ponúka menší z dvoch notebookov s displejom veľkým 12,5-palcov. Ideál teda pre prednášky či prenášanie do práce. V jeho výbave nechýba Core m3, 4GB RAM, Windows 10128 GB SSD. Veľkou prednosťou tohto kúska je krásny, kovový dizajn, ktorý určite zaujme nejedného človeka.

Poriadny smartfón za rozumnú cenu

Stále hovorím, že v technologickom vyžívaní sa nie je nič lepšie, ako rozbaliť a začať testovať nový telefón. Je to aj jeden z dôvodov, prečo robím to, čo robím. Ak aj vy chcete strhnúť kryciu fóliu z nového telefónu a nechcete pritom prísť o polovicu vášho účtu, máme pre vás pár tipov.

Odporúčame napríklad vynikajúce Xiaomi Redmi Note 4 v 64 GB prevedení za 191,09 EUR alebo jeho staršiu verziu, Redmi Note 3 za 167,43 EUR. Oba smartfóny sú naozaj vynikajúce a poradia si so všetkými aplikáciami, ktoré na nich spustíte.

zukz2

Zabudnúť nemôžeme ani na fenomenálny UMi Super, ktorý sa momentálne predáva za 160,15 EUR, Ulefone Metal alebo Leeco Le Max 2, ktorý bol donedávna druhý najvýkonnejší smartfón na planéte. Nakoniec, neprehliadnite ani Lenovo ZUK Z2, jeden z najlepších telefónov za najrozumnejšiu cenu.

>>> Zobraziť celú jesennú ponuku <<<

Ostatné – vychytávky, ktoré vám budú závidieť

xiaomi-nabijacka
Rýchlonabíjačka do auta od Xiaomi

Nebolo by pravého geeka alebo nerda, ak by pri sebe nemal nejakú vychytávku. Na výber ich máte naozaj veľa. Od príslušenstva známych spoločností, ako napríklad Xiaomi, až po menej známe, no stále kvalitné značky.

Medzi niektoré produkty, ktoré sú naozaj zaujímavé radíme zariadenie, pomocou ktorého už nikdy nestratíte kľúče, USB kábel potiahnutý látkou, lampičku, ktorá funguje priamo z powerbanky, slúchadlá Xiaomi Piston alebo rýchlonabíjačku do auta priamo od Xiaomi.

Na výber ale máte oveľa, oveľa viac vecí, na ktoré si vyčleňte nejaký ten čas. Sú totiž tak parádne, že si ich budete musieť pozrieť všetky.