V azda každom segmente trhu môžeme nájsť produkty, ktoré sú nejakým spôsobom unikátne. To iste platí aj o smartfónoch, ktorých cena môže kopírovať cenu kvalitných automobilov.

Apple a Samsung smartfóny používajú po celom svete milióny, resp. desiatky miliónov ľudí. Ich vlajkové modely a vrcholové vezie sú pritom poriadne drahé. Oproti zariadeniam nižšie však ide o zanedbateľnú cenovku.

Nižšie si môžete pozrieť kvalitné snímky smartfónov pre „horných desať tisíc“, pri ktorých nájdete aj odkaz na oficiálne stránky ich výrobcov. Tam nájdete ich kompletnú špecifikáciu, aj keď na nej záujemcom o takéto smartfóny príliš nezáleží. Pokiaľ si takýto smartfón kúpite, môžete si byť istí, že budete určite originálni. Na oplátku dostanete luxusné vyhotovenie, ktoré miestami hraničí so šperkami.

Tvorcovia sa neštítili použiť drahé kovy akými sú zlato a platina, pravú kožu, diamanty alebo extrémne odolný titán. Pokochajte sa klenotmi z oblasti moderných smartfónov.

Mobiado Grand Touch em Marble

Cena: cca 2780 €

© Oficiálny web mobiado.com
© Oficiálny – web mobiado.com

Úžasne vyzerajúci smartfón, ktorý je zhotovený z mramoru. Ak a vám nepáči, siahnuť môžete po úpravách zo žuly, ebenového dreva alebo exotického tvrdého dreva Cocobolo a Burl.

Tonino Lamborghini 88 Tauri

Cena: cca 4700 €

© oficiálny web - lamborghinimobile.com
© oficiálny web – lamborghinimobile.com

Máte v garáži „Lambo“? Snáď nebudete telefonovať z nejakého iPhonu alebo Galaxy S7. Kombinácia ušľachtilej ocele a pravej kože dotvára originálny dizajn, ktorý okrem iného ukrýva veľmi slušné parametre.

Gresso Regal Gold

Cena: cca 5370 €

© oficiálny web - gresso.com
© oficiálny web – gresso.com
© oficiálny web - gresso.com
© oficiálny web – gresso.com

Nepáči sa vám „obyčajné“ telo z titánu, ktoré spredu a zo zadu obopína minerálové sklo? Siahnuť môžete po verzii z 18-karátového zlata (druhá foto).

Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC

Cena: cca 15 900 €

© oficiálny web - sirinlabs.com
© oficiálny web – sirinlabs.com
© oficiálny web - sirinlabs.com
© oficiálny web – sirinlabs.com

Smartfón s technológiami zabezpečujúcimi ultra bezpečnosť, ultra anonymnú komunikáciu a samozrejme je určený pre ultra bohatých. Odporúčame oficiálny web výrobcu, ktorého dizajn je ladený do futuristického sci-fi štýlu a je originálny tak, ako samotný smartfón. Smartfón je okrem iného zhotovený z bielej kože, uhlíkových vlákien a posiaty čiernymi diamantmi.

Vertu Signature Touch Sky Blue

Cena: cca 17 740 €

© oficiálny web - vertu.com
© oficiálny web – vertu.com
© oficiálny web - vertu.com
© oficiálny web – vertu.com

Vertu Signature Touch v prevedení Sky Blue je drahší, ako ostatné Vertu smartfóny. Môže za to hlavne unikátna modrá koža z teľaciny, ktorá je navyše ručne prešívaná. K unikátnym vlastnostiam patrí špeciálna Vertu linka, ktorá je vám k dispozícii 24 hodín denne a je pripravená vám splniť rôzne želania a požiadavky.

Goldvish Eclipse

Cena: cca 32 830 €

© goldvish.com/
© goldvish.com/

Najdrahší z najdrahších. Najvyššie posadenú verziu Goldvish Eclipse charakterizuje krokodília koža a hlavne diamanty, ktorými výrobca môže doslova posiať kovové orámovanie na zadnej strane.

Bez ohľadu na cenu, ktorý smartfón z vyššie uvedených je vám najviac sympatický?