Vianoce sa blížia a s ním aj naša snaha vymyslieť našim blízkym čo najkrajší darček, ktorým by sme ich chceli potešiť. Veď koniec koncov, nič nie je krajšie ako slzy dojatia, keď si pod stromčekom niekto nájde nečakaný darček. Jedným z nich môže byť aj telefón, ktorý doteraz spadal medzi tie najdrahšie darčeky. Už tomu tak nemusí byť a to aj vďaka perfektnej akcii obchodu Everbuying.net.

V spolupráci s výrobcom Ulefone totiž spustili festival zliav na to najlepšie, čo daný výrobca ponúka. Poďme sa teda pozrieť na zariadenia a ich výbavičku za akčné ceny.

ulefoneParis-4

Ulefone Paris

Ulefone Paris už začína byť dobre známy aj v našich končinách. Je to zariadenie, ktoré ponúka 5,0-palcový HD IPS displej, 64-bit procesor s ôsmimi jadrami o takte 1.3GHz, 2GB RAM, 16GB úložisko a dvojicu fotoaparátov, zadný s rozlíšením 13 Mpx a predný s rozlíšením 5 Mpx.

Zariadenie poháňa Android 5.1 Lollipop a nechýba ani dual SIM konektivita. Poteší aj podpora všetkých LTE frekvencií našich operátorov. Tento veľmi sympatický telefón môže byť váš za akciových 117,01 EUR.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Ulefone Paris<<<

ulefone-be-pro-2

Ulefone Be Pro 2

Druhým modelom v akcii je Be Pro 2, 5,5-palcový phabletAndroid 5.1 Lollipopštvorjadrovým procesorom, ktorý kúpite za 101 eur. Zariadenie ponúka 64-bit čipset MediaTek MTK6735, grafický čip Mali-T720IPS displej s HD (1280 x 720) rozlíšením. Okrem toho v ňom nájdete až 2GB operačnej pamäte RAM a rozšíriteľné 16GB úložisko. Nechýba ani dvojica fotoaparátov, zadný 8Mpx a predný 5Mpx.

Tento telefón taktiež podporuje všetky LTE frekvencie slovenských operátorov a rovnako ako Ulefone Paris umožňuje použiť až dve SIM karty naraz. Everbuying.net zariadenie ponúka v akciovej cene za 101,71 EUR, no poponáhľajte sa, pre túto cenu je vyhradených len 100 kusov. Aby sme nezabudli, zadarmo dostanete aj sandstone kryt (na dotyk pripomína pieskovec).

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Ulefone Be Pro 2<<<

ulefone-be-touch-2

Be Touch 2

Ulefone Be Touch 2 je známy aj ako vlajková loď spoločnosti a hneď na prvý pohľad je vidieť, prečo tomu tak je. Telefón totiž ponúka 3GB operačnej pamäte RAM, osemjadrový procesor s jadrami o takte 1.7 GHz, 5Mpx predný a 13Mpx zadný fotoaparát a snímač odtlačkov prstov.

Čo sa zobrazovacej jednotky týka, tešiť sa môžete na 5,5-palcový IPS OGS displej s rozlíšením 1920 x 1080 prekrytý 2.5D sklom. Podobne ako predchádzajúce dva modely, aj Be Touch 2 má plnú podporu LTE frekvencií slovenských operátorov a dokáže pracovať s dvomi SIM kartami naraz.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Be Touch 2<<<

Ak by ste chceli vyskúšať aj niečo exotickejšie, v zľave sú aj inteligentné hodinky uWear, ktoré kúpite za atraktívnych 20,69 EUR.