Vždy, keď komunikujeme s našimi kamarátmi z GearBest si hovoríme, že už nemôžu prísť s ničím, čo by nás prekvapilo. Nikdy sa to však nevyplní a my len s nemým úžasom na tvári začíname písať ďalší tip o zariadení, ktoré absolútne zotrelo všetky ostatné, o ktorých sme doteraz písali. Dnešným takýmto hrdinom je BLUBOO Xtouch, krásny elegán s kovovým rámom a výkonnými komponentami. Poďme sa naň pozrieť.

Nádherný dizajn a rámik z kovu

xtouchHneď na prvý pohľad je jasné, že výrobca si dal poriadne záležať na dizajne. Telefón navrhol tak, aby pôsobil veľmi elegantne a kvalitne. Prednú stranu zdobí 5,0-palcový IPS displejFull HD (1 920 x 1 080) rozlíšením, ako aj tlačidlo „Domov,“ v ktorom sa nachádza snímač odtlačkov prstov s najmodernejšou technológiou zabezpečenia či predný, 8 Mpx fotoaparát.

Kvalitné špecifikácie samozrejmosťou

Zadnú stranu zas zdobí hlavný, 13 Mpx fotoaparát s čipom  SONY MX214 či krásny 3D materiál pripomínajúci diamant. Spomínate si ešte na HTC Diamond Touch 2? Xtouch má niečo veľmi podobné. Pod zadným krytom bije osemjadrový procesor MediaTek MT6753 s 64-bit jadrami. Procesoru sekundujú 3GB operačnej pamäte RAM. Nechýba ani rozšíriteľné eMMC 5.0 úložisko o kapacite 32GB.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu BLUBOO Xtouch<<<

bluboo-xtouch-2

Nechýba ani slovenské LTE

Vynikajúcou správou je podpora LTE. Xtouch totiž podporuje všetky LTE frekvencie, ktoré používajú naši slovenskí operátori. Smartfón podporuje 800/1800/2100/2600 MHz frekvencie.

Zariadenie poháňa Android 5.1 Lollipop, ktorý už tradične podporuje aj slovenčinu. Celý smartfón napája 3050 mAh batéria, ktorá je do smartfónu vstavaná. Celkovo tak za 160 EUR dostanete balíček, s ktorým by bol spokojný nejeden kupec oveľa drahšieho modelu od známejších výrobcov. Ako sa vám pozdáva Xtouch? Dajte nám vedieť v diskusii!

Cena, ktorá na Slovensku nemá obdobu

Ak vás BLUBOO Xtouch zaujal, objednať si ho môžete v overenom obchode GearBest za 160,81 EUR. Každú stredu, od 28. októbra až do 6. novembra však cena za použitia kupónu XTOUCHGB klesne na ešte neuveriteľnejších 133,92 EUR. Tomu sa už hovorí poriadne lákavá ponuka!

>>>Otvoriť e-shop s BLUBOO Xtouch<<<