Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge sú možno vizuálne „opozerané“, keďže na poli dizajnu nastali len naozaj minimálne zmeny, veľká aktualizácia sa ale udiala po hardvérovej stránke, v útrobách nových špičkových high-end smartfónov.

Čip Snapdragon 820, 4 GB RAM, odolnosť voči vode a prachu, slot na microSD karty alebo väčšie batérie. Samsung si vypočul kritiku, ktorá často zaznievala v mnohých recenziách smartfónov Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Chyby výrobca napravil a pripravil si ešte jedno prekvapenie. Fotografovanie bolo jednou z vlastností, pri ktorej Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge excelovali. Samsung sa napriek tomu rozhodol inovovať fotoaparát, a to výrazne.

Nový senzor vytŕča z tela len o 0,46 mm, čo je oproti predošlej generácii výrazný rozdiel. Išlo pritom o najväčší dizajnový prešľap predošlej generácie. Nový fotoaparát má 12 Mpx, najväčšiu clonu (f/1.7) a najrýchlejšie zaostrovanie z pomedzi všetkých smartfónov (Dual Pixel technológia), čo v konečnom dôsledku prinieslo na citlivý snímač o 95 % viac svetla oproti minuloročnému fotoaparátu v Galaxy S6 / S6 Edge.

Samsung aktuálne vydal oficiálnu galériu snímkov, ktoré boli zhotovené práve dvojicou nových Galaxy smartfónov. Samozrejme reálne schopnosti fotoaparátu preveríme až v praxi, hneď ako sa nám zariadenia dostanú do rúk v rámci recenzie. Snímky nižšie sú jednoducho úchvatné a je skvelé vidieť, čo sa dnes dá odfotografovať mobilným telefónom. Teoreticky.

Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (13) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (12) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (11) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (10) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (9) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (8) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (7) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (6) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (5) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (4) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (3) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (2) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples (1) Samsung-Galaxy-S7-official-camera-samples

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov