Úvod Sociálne siete Facebook Už aj Facebook Messenger: Odoslanú správu môžete do 10 minút vymazať

Už aj Facebook Messenger: Odoslanú správu môžete do 10 minút vymazať

Vyskúšať ju môžete už teraz.

0
facebook messenger

Jedna z najpopulárnejších komunikačných služieb na svete, Messenger, práve získala žiadanú funkciu, po ktorej ľudia bažili už niekoľko rokov. Používatelia získavajú možnosť vymazať správy, ktoré zaslali.

O novinke informovali servery The VergeTech Crunch.

Funkcionalita je dostupná na webe a v najnovších verziách aplikácie pre Android a iOS. Ak ju ešte nemáte, nezúfajte, určite dorazí s ďalšou aktualizáciou alebo sa aktivuje sama.

Do 10 minút

Ak pošlete správu a do 10-tich minút sa rozhodnete, že ju zdieľať nechcete, budete ju môcť vymazať. Facebook pritom používateľom dáva na výber dve verzie vymazania – vymazanie len pre vás alebo vymazanie správy pre všetkých.

Postup vymazávanie správ na iOS

Odstránenie správy prebehne podobne ako v službe WhatsApp – prijímateľ uvidí zmienku o tom, že ste správu odstránili. Vymazávanie správ už niekoľko rokov využíval zakladateľ Facebooku (a pravdepodobne aj ďalší používatelia). Po tom ako sa o novinke dozvedel celý svet sa dostáva k úplne všetkým používateľom.

Pre aktiváciu možnosti vymazania správy stačí podržať prst na konkrétnej správe a zvoliť možnosť vymazania. Na webe stačí kliknúť na tri bodky vedľa správy.