Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9 v Európe začína získavať Android 9 Pie!

Samsung Galaxy Note 9 v Európe začína získavať Android 9 Pie!

Konečne prichádza najnovší Android!

0

Samsung Galaxy Note 9 je najlepšie vybaveným smartfónom kórejskej spoločnosti, ktorému zatiaľ chýba jedna podstatná vec – najnovšia verzia operačného systému Android. Výnimku predstavujú len tie zariadenia, ktoré sú zapojené do testovacieho beta programu.

Beta program pre Android 9 Pie je však dostupný iba na niektorých vybraných trhoch. A nie je ich veľa. Stabilná verzia Android 9 Pie pre Samsung Galaxy Note 9 je ale poriadne blízko.

Najnovšie sa začala šíriť medzi užívateľmi v Nemecku a jej súčasťou je aj januárová bezpečnostná záplata. V prípade, že stabilná verzia OS Android 9 Pie nahrádza poslednú beta verziu, aktualizačný balíček má len necelých 100 MB.

samsung
sammobile.com

Podľa toho sa dá usudzovať, že posledná beta verzia systému má k tej finálnej veľmi, veľmi blízko. Plošné uvoľnenie tak na seba nenechá dlho čakať.

Potvrdzujú to aj správy priamo zo spoločnosti Samsung, ktorá na novembrovej vývojárskej konferencii priblížila, že aktualizácia bude spustená v priebehu januára. Malá dávka trpezlivosti je stále na mieste, keďže sa skôr počíta s koncom aktuálneho mesiaca.

OS Android 9 Pie prinesie vlastníkom výkonného Galaxy Note 9 niekoľko zásadných vylepšení. Najviac si asi pýta pozornosť nové prostredie One UI, ktoré má povzniesť užívateľský zážitok na vyššiu úroveň.

Aké zmeny One UI prinesie si môžete pozrieť na videu TU.