Úvod Apple iPhone FOTO Apple sa môže inšpirovať: Zadné fotoaparáty na iPhone 11 majú vyzerať...

FOTO Apple sa môže inšpirovať: Zadné fotoaparáty na iPhone 11 majú vyzerať ako tie na Mate 20 Pro

0

Trh smartfónov minulý rok zachvátili zariadenia s dvoma, troma a dokonca aj štyrmi fotoaparátmi. Vyzerá to tak, že tento rok bude v tomto trende pokračovať. Pridať by sa k nim mali chystané iPhony.

Apple doteraz využíval maximálne dva zadné fotoaparáty, to sa však má v roku 2019 zmeniť. Nasvedčujú tomu uniknuté informácie, za ktorými stojí informátor s prezývkou OnLeaks a server Digit.

Minimálne jeden z chystaných modelov by mal ponúknuť sústavu troch zadných fotoaparátov. Namiesto vertikálneho rozloženia sa máme pripraviť na netradičné riešenie veľmi podobné tomu, ktorým disponuje nedávno predstavený Huawei Mate 20 Pro.

Štvorcový modul má byť uložený v ľavom hornom rohu vyzerá, povedzme, celkom zvláštne. Máme tým na mysli hlavne rozmiestnenie fotoaparátov a blesku, ktoré nie sú hneď vedľa seba, ale mierne posunuté. Aké fotoaparáty Apple využije momentálne známe nie je. Dá sa však predpokladať, že sa dočkáme klasického fotoaparátu, fotoaparátu s tele objektívom a ToF (Time of Flight) fotoaparátu pre tvorbu 3D objektov v rozšírenej realite.

K predstaveniu nových iPhonov však dôjde až o 9 mesiacov, takže je dosť možné, že sa pozeráme len na jeden z konceptov. Využiť sa toho rozhodol dizajnér Ben Geskin, ktorý uniknuté informácie okamžite zakomponoval do renderu. Čo poviete, svedčí takýto fotoaparát iPhonu? Dajte nám vedieť!