Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Ako prikrytý snehom: Nová verzia Samsung Galaxy Note 9 vyzerá fantasticky

Ako prikrytý snehom: Nová verzia Samsung Galaxy Note 9 vyzerá fantasticky

Čisto biely Galaxy Note 9 púta pozornosť.

1

Po vlajkových lodiach Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ zrejme dostane nové farebné prevedenie aj Galaxy Note 9. Kým v prvých menovaných prípadoch išlo o farbu Ice Blue, pri S Pen mašine uvidíme úpravu Pure White.

Samsung Galaxy Note 9 v čisto bielom farebnom prevedení ukázal ešte pred dvoma týždňami uznávaný Evan Blass. Sám si však nebol istý, či je vyobrazené zariadenie skutočné, alebo iba výsledok šikovnej úpravy v nejakom grafickom editore.

Podľa správ z Číny ale bude Pure White verzia Samsungu Galaxy Note 9 skutočne existovať. Takáto verzia má byť uvoľnená 23. novembra na trhu v Taiwane. Informácie o prípadnej dostupnosti na ďalších trhoch neexistujú. Aspoň zatiaľ.

Galaxy Note 9
Evan Blass

Galaxy Note 9 vo verzii Pure White by mal byť kompletne biely, aj spolu s hliníkovým rámom a dotykovým perom S Pen. U nás je dostupné iba elegantné čierne prevedenie a prevedenie Ocean Blue s výstrednejšou kombináciou žltej a modrej farby.

Či Samsung obohatí predvianočnú ponuku novým farebným prevedením aj na európskom trhu je zatiaľ otázne. Viac ako nová farba poteší lepšia cena, ktorá môže vďaka blížiacemu sa Čiernemu piatku dočasne výraznejšie poklesnúť.

Akciové ponuky výrobcov a predajcov elektroniky vyvrcholia koncom tohto týždňa.