Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 VIDEO: Takto vyzerá zvnútra Samsung Galaxy Note 9!

VIDEO: Takto vyzerá zvnútra Samsung Galaxy Note 9!

0

Samsung Galaxy Note 9 je jeden extrémne kvalitne poskladaný smartfón, ktorý v sebe skrýva dosť výkonu pre všetko, čo by si od telefónu mohol chcieť. Či už je to niekoľko naraz spustených aplikácií, hranie mobilných hier alebo dokonca využitie desktopového režimu, Note 9 zvláda všetko.

Okrem toho disponuje kvalitnými fotoaparátmi, na ktoré môže byť Samsung hrdý, a zaujímavým riešením chladenia výkonného procesoru, ktorý dokáže vyprodukovať dosť tepla na vykúrenie menšej miestnosti. Ako sa s tým Samsung popasoval? Dobrá otázka, ktorú sa rozhodol preveriť známy YouTuber Zack Nelson z kanála JerryRigEverything.

Otvoriť telefón, ktorého cena začína na takmer 1 000 € je tak trochu vražda, no na to sme si pri Zackovi zvykli už dávno. Cieľom videa bolo preskúmať, ako sa Samsungu tento rok podarilo poskladať všetky komponenty vo vnútri smartfónu tak, aby tvorili dobre fungujúci celok.

Sofistikovaný fotoaparát aj chladenie

Medzi najzaujímavejšie časti rozoberania určite patria zadné fotoaparáty, ktoré sú opticky stabilizované a jeden z nich dokonca ponúka meniacu sa clonu. Zaujímavé je aj vyberanie batérie, ktorá je ku konštrukcii prilepená silnou vrstvou lepidla.

Výrobca sa pri predstavení chválil tým, že tento rok podstatne vylepšil chladiaci systém, ktorý má na starosti odvádzanie tepla od procesora. Pri bližšom pohľade na objem medi obklopujúcej procesor dochádzame k záveru, že Samsung skutočne neklamal. V porovnaní s minulým rokom ide o obrovské vylepšenie, ktoré zabezpečí, aby sa telefón používal pohodlne, a to aj pri dlhšom čase strávenom hraním napríklad Fortnite.