Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Takto by mal vyzerať: Samsung Galaxy Note 9 v OFICIÁLNOM videu!

Takto by mal vyzerať: Samsung Galaxy Note 9 v OFICIÁLNOM videu!

0

Samsung Galaxy Note 9 spoznáme o pár dní a o tom, ako bude vyzerať, už niet žiadnych pochýb. Na verejnosť sa dostalo oficiálne propagačné video, ktoré je síce dlhé iba 30 sekúnd, no potvrdzuje vzhľad zariadenia, ako aj nové farebné prevedenie.

Samsung Galaxy Note 9 bude super výkonným zariadením, ktoré sľubuje celodennú výdrž na jedno nabitie pri aktívnom užívaní, prepracované dotykové pero S Pen a veľkú kapacitu internej pamäte s možnosťou rozšírenia až o 1 TB.

Približne v tomto duchu sa nesie uvedené video, ktoré tak prezentuje kľúčové vlastnosti zariadenia. Vďaka fotografii balenia zariadenia, ktorá pochádza z maloobchodného predaja na ruskom trhu, poznáme presnejšie podrobnosti.

samsung galaxy note 9
@dryab

Samsung Galaxy Note 9 bude mať 128 GB interné úložisko, 4000 mAh batériu, stereo audio značky AKG, 6,4-palcový QHD+ Super AMOLED displej, bezdrôtové a rýchle dobíjanie či odolnosť deklarovanú štandardom IP68.

Samsung Galaxy Note 9 bude oproti predchodcovi o 1,5 milimetra užší a o pol milimetra menší, čo sa výšky týka. Výkonný duálny fotoaparát bude pochádzať z modelu Galaxy S9+, čiže o perfektných foto schopnostiach netreba pochybovať. Podľa posledných správ bude cena tohto zariadenia v základnej verzii (takmer 1000 EUR) totožná s vlaňajšou generáciou.

Skladačka menom Galaxy Note 9 je teda takmer kompletná a uniknuté, možno zámerne zverejnené video sledujte nižšie.

Samsung Galaxy Note 9

https://www.youtube.com/watch?v=j_k7K-QCCtw