Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9 si budeš môcť kúpiť krátko po predstavení

Samsung Galaxy Note 9 si budeš môcť kúpiť krátko po predstavení

0

Samsung už dávnejšie potvrdil, že novú generáciu populárneho zariadenia radu Galaxy Note predstaví už o pár dní, 9. augusta. Juhokórejský gigant však nepotvrdil, kedy sa novinka začne predávať, čo je jeden z najdôležitejších údajov pre potenciálnych záujemcov. Samsung Galaxy Note 9 by mal byť dostupný už 24. augusta, teda len dva týždne po jeho uvedení. Informovala o tom kórejská publikácia Digitimes.

Samsung musel pristúpiť k takémuto rozhodnutiu po neutíchajúcich zlých predajných výsledkoch noviniek Galaxy S9Galaxy S9+. Zaujímavou správou však je, že aj keď sa Galaxy Note 9 pravdepodobne na pulty obchodov dostane „až“ 24. augusta, objednať si ho budeš môcť hneď po predstavení. Ide, pochopiteľne, o neoverené informácie pochádzajúce od dôveryhodného zdroja.

Najnižšie predajné čísla od 2012

Spoločnosť bojuje s najnižšími predajnými číslami vlajkových lodí od roku 2012, čo má obrovský vplyv na všetky ďalšie plány. Paradoxne, na Slovensku a v Česku sa majú obe novinky predávať lepšie, než ich predchodcovia.

Momentálne nie je jasné či bude Note 9 dostupný hneď na všetkých alebo len vybraných trhoch. Predstavenie je však blízko.