Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Pripravte peňaženky: Samsung Galaxy Note 9 bude zrejme drahší, než sa predpokladalo

Pripravte peňaženky: Samsung Galaxy Note 9 bude zrejme drahší, než sa predpokladalo

10

V prvej polovici mesiaca júl poľská internetová stránka vyrukovala s cenou pre Samsung Galaxy Note 9, ktorú získala zo zdroja z prostredia výrobcu. Model so 6 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom ocenila na 990 EUR.

Ak ste sa ako potencionálni záujemcovia s touto cenou zmierili, vedzte, že môže byť ešte vyššia. Európske ceny len včera zverejnil spoľahlivý Roland Quandt z nemeckého winfuture.de.

Podľa neho bude stáť základný model so 6 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom v Európe až 1050 EUR, čím by Samsung prekonal magickú 4-cifernú hranicu. Treba však podotknúť, že oproti minuloročnej generácii prichádza základný model s dvojnásobnou kapacitou internej pamäte (vlani 64 GB).

Samsung Galaxy Note 9

Roland ale spomenul aj ďalšiu verziu, vrcholovú konfiguráciu s 512 GB úložiskom a pravdepodobne s 8 GB operačnou pamäťou. Podľa neho bude táto verzia stáť až rekordných 1 250 EUR.

Čo sa týka farebných prevedení, vybrať si budeme môcť elegantnú čiernu, modrú (ktorá bude doplnená žltým perom S Pen) a žiarivejšiu fialovú. Neskôr by sa mohli objaviť ďalšie farby vrátane hnedej, zlatej alebo červenej po vzore modelov Galaxy S9.

Samsung môže trhové uvedenie zvýhodniť darčekom. AndroidHeadlines zobrazuje tento model v kombinácii s inteligentnými hodinkami Gear S3 Frontier, slúchadlami Gear Icon X (2018) či stanicou Samsung DeX.

Samsung Galaxy Note 9 bude predstavený už 9. augusta 2018 a isté je jedno. Lacný nebude.