Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9 skutočne môže prísť skôr. Certifikácia prebehla o mesiac...

Samsung Galaxy Note 9 skutočne môže prísť skôr. Certifikácia prebehla o mesiac skôr!

1

Vždy keď sa má začať predávať nové zariadenie, čaká ho celý rad rôznych certifikácií. Práve certifikačné úrady sú často zdrojom najvernejších informácií o pripravovaných modeloch. Inak tomu nie je ani teraz, keď certifikačný úrad FCC z USA zverejnil informácie o Samsung Galaxy Note 9.

Tentokrát síce FCC nezverejnil veľa detailov, to však vôbec nevadí. Jedným z najdôležitejších je dátum udelenia certifikátu, ktorý Note 9 získal o mesiac skôr, než minuloročný Galaxy Note 8. Zariadenie s modelovým číslom SM-N960F tak s najväčšou pravdepodobnosťou skutočne príde skôr.

Certifikačný úrad obdržal zariadenie už v apríli. Samotné testy prebiehali od 4. apríla do 18. mája. Zvyšný čas úrad výsledky spracovával až včera zariadenie nakoniec schválil.

Samsung má nový Galaxy Note 9 predstaviť už začiatkom augusta (hovorí sa o 9. auguste), čomu nasvedčujú všetky okolnosti. Dalo sa to očakávať. Samsung chce predstihnúť svojho najväčšieho rivala, Apple, ktorý svoje novinky predstaví už v septembri.

Od Galaxy Note 9 očakávame niekoľko zásadných vylepšení. Čaká sa lepšia výdrž batérie, výkonnejší procesor, lepší fotoaparát a o niečo vylepšená funkcionalita S Pen.