Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 a S9+ získavajú dôležitú aktualizáciu

Samsung Galaxy S9 a S9+ získavajú dôležitú aktualizáciu

5

Samsung začal rozposielať aktualizáciu pre Galaxy S9S9+, ktorá opravuje problémy spojené s telefonovaním. Obe vlajkové lode už minulý mesiac dostali aprílové zabezpečenie, teraz získavajú ďalší, menší balíček.

Problém s telefonovaním

Nové zariadenia z dielne Samsungu trápila softvérová chyba, ktorá sa prejavovala hlavne pri telefonovaní. Úplne náhodne totiž počas telefonovania na zariadení vypla mikrofón, a to až na 20 sekúnd. Išlo teda o nepríjemný problém, na ktorý musel Samsung zareagovať tak rýchlo ako sa len dalo.

Spoločnosť dokonca musí čeliť žalobe, ktorú na ňu podal nespokojný zákazník z Izraela. Ten tvrdil, že nielen, že Samsung neponúkol opravu, v krajine naďalej predával telefón, ktorý mal problém s tým najzákladnejším – telefonovaním.

Aktualizácia je veľká približne 61 MB.
Opravuje nepríjemný problém s telefonovaním.

Nová aktualizácia posúva softvérovú verziu na označenie G960FXXU1ARD4G965FXXU1ARD4 a momentálne sa šíri naprieč rôznymi krajinami. My vieme potvrdiť, že je dostupná už aj na Slovensku, minimálne na odomknutých zariadeniach.

Ak ti ešte neprišla, zamier do nastavení, zoscrolluj takmer úplne dole a klikni na „Aktualizácia softvéru“ a následne na „Manuálne sťahovanie aktualizácií“.